Amfipoli News: Black Alien Project: Θέλει να μεταμορφωθεί σε εξωγήινο και μόλις αφαίρεσε δύο δάχτυλα

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Black Alien Project: Θέλει να μεταμορφωθεί σε εξωγήινο και μόλις αφαίρεσε δύο δάχτυλα



  Ο 33χρονος Anthony Loffredo θέλει να μεταμορφωθεί σε «μαύρο εξωγήινο» και κάνει τα πάντα για να πετύχει τον στόχο του

Ένας 33χρονος Γάλλος, που μεταμόρφωσε το σώμα του σε μια προσπάθεια να γίνει «μαύρος εξωγήινος», φέρεται να αφαίρεσε τώρα δυο δάχτυλα από το αριστερό χέρι για να πετύχει τον σκοπό του. 

Η συγκεκριμένη εγχείριση του Anthony Loffredo, όπως ονομάζεται, είναι η τελευταία από μια σειρά επεμβάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί, μεταξύ άλλων αφαίρεσης μύτης και χειλιών, ενώ έκοψε επίσης την γλώσσα του στα δυο και έχει καλύψει ολόκληρο το σώμα του -και τις κόρες των ματιών- με τατουάζ. 

 

Παρά τις αμέτρητες παρεμβάσεις στο σώμα του, ο ίδιος υποστηρίζει πως έχει πετύχει μόλις το 34% του στόχου του στο να μεταμορφωθεί σε εξωγήινο, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα. 

 

 

Ο Loffredo, που δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφίες του στο Instagram μέσω του λογαριασμού Black Alien Project, πόσταρε καινούργιες εικόνες που καταγράφουν βήμα-βήμα την τελευταία χειρουργική επέμβαση. 

 

«Βρίσκω την εσωτερική μου ειρήνη», έγραψε στη λεζάντα μια εικόνας του χεριού του, όπου φαίνεται να έχει ράμματα στο σημείο που βρισκόταν ο παράμεσος και μικρό δαχτυλάκι. 

 

 

Το 2017, είπε στη γαλλική εφημερίδα Midi Libre: «Από πολύ μικρή ηλικία, ήμουν παθιασμένος με τις μεταλλάξεις και μεταμορφώσεις του ανθρώπινου σώματος. Το "κλικ" έγινε όταν ήμουν φύλακας. Συνειδητοποίησα ότι δεν ζούσα τη ζωή μου όπως ήθελα. Σταμάτησα τα πάντα στα 24 και έφυγα για την Αυστραλία».

 

«Μου αρέσει να μπαίνω στη θέση ενός τρομακτικού χαρακτήρα. Συχνά εγκαθίσταμαι κάπου και παίζω έναν ρόλο, ειδικά τη νύχτα στους σκοτεινούς δρόμους… Εξερευνώ την αντίθεση μεταξύ του ρόλου που παίζω και του εαυτού μου», πρόσθεσε.

 

 

Ορισμένοι φανς εκθειάζουν το παράξενο έργο του Loffredo, ενώ άλλοι το αποδοκιμάζουν.

 

«Κατάφορη ασέβεια απέναντι σε εκείνους που είχαν την ατυχία να ακρωτηριαστούν και αναζητούν τρόπους να λειτουργήσουν όπως θα έπρεπε να κάνει το ανθρώπινο σώμα», έγραψε ένας χρήστης. «Θα μετανιώσεις 100% γι' αυτό», σημείωσε άλλος, ενώ ένας τρίτος χαρακτήρισε τις ενέργειές του «ανησυχητικές ΚΑΙ συναρπαστικές ταυτόχρονα. Μη νομίζεις ότι θα μπορούσα να το κάνω, αλλά συγχαρητήρια που ζεις το όνειρό σου».

 

lifo.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου