Amfipoli News: Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο ληστής που σκότωσε τον υπάλληλο μέσα στο ψιλικατζίδικο

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο ληστής που σκότωσε τον υπάλληλο μέσα στο ψιλικατζίδικο

 


Συνελήφθη ο δράστης της αιματηρής ληστείας που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ψιλικατζίδικο της οδού Γρ. Λαμπράκη, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο δράστης συνελήφθη στην οικία του νωρίς σήμερα το πρωί. Χθες το βράδυ συνελήφθη ο συνεργός του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τοπικής ιστοσελίδας ο δράστης είναι 27χρονος υπήκοος Αλβανίας και ο συνεργός του είναι 35χρονος Έλληνας.

Υπενθυμίζεται ότι ο ένοπλος που εισέβαλλε στο κατάστημα με στόχο τη ληστεία, χτύπησε με τη λαβή του πιστολιού τον υπάλληλο στο κεφάλι προκαλώντας του, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με αποτέλεσμα να καταλήξει ο 44χρονος υπάλληλος ψιλικατζίδικου.

Τα νέα στοιχεία

Την ίδια ώρα, νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με τη ληστεία. Πρόκειται για βίντεο που έχει στη διάθεσή του το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και δείχνει τον δράστη να αποχωρεί από το σημείο και σε κοντινή απόσταση να συναντάται με τον συνεργό του, ο οποίος εικάζεται ότι είχε τον ρόλο του τσιλιαδόρου.

Στο βίντεο (13ο δευτερόλεπτο) φαίνεται ότι οι δύο ληστές περπατούν με γοργό βήμα. Ο ένας φοράει λευκά παπούτσια και άλλος σκουρόχρωμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης της ληστείας πυροβόλησε τον υπάλληλο του ψιλικατζίδικου στο κεφάλι, αφού πρώτα του κατάφερε ένα χτύπημα με το όπλο στο πρόσωπο. Ο 44χρονος εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

 

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου