Amfipoli News: Θεσσαλονίκη: Οι κάμερες έδειξαν ότι ο δράστης της αιματηρής ληστείας της Τούμπας είχε συνεργό (video)

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2021

Θεσσαλονίκη: Οι κάμερες έδειξαν ότι ο δράστης της αιματηρής ληστείας της Τούμπας είχε συνεργό (video)





  Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον δράστη της αιματηρής ληστείας στο ψιλικατζίδικο της οδού Γρ. Λαμπράκη στη Θεσσαλονίκη. Η συλλογή βιντεοληπτικού υλικού από τις αρχές αποκάλυψε ότι δεν έδρασε μόνος του.

Το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έχει στη διάθεσή του βίντεο που δείχνει τον δράστη να αποχωρεί από το σημείο και σε κοντινή απόσταση να συναντάται με τον συνεργό του. Εικάζεται ότι το δεύτερο άτομο είχε τον ρόλο του τσιλιαδόρου.

Στο βίντεο (13ο δευτερόλεπτο) φαίνεται ότι οι δύο ληστές περπατούν με γοργό βήμα. Ο ένας φοράει λευκά παπούτσια και άλλος σκουρόχρωμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης της ληστείας πυροβόλησε τον υπάλληλο του ψιλικατζίδικου στο κεφάλι, αφού πρώτα του κατάφερε ένα χτύπημα με το όπλο στο πρόσωπο. Ο 44χρονος εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν και τις δύο ληστείες που σημειώθηκαν το προηγούμενο 48ωρο στην ανατολική Θεσσαλονίκη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο δράστης της ληστείας ψιλικατζίδικου της οδού Δελφών, που σημειώθηκε 20 ώρες πριν από τη ληστεία της οδού Γρ. Λαμπράκη, κρατούσε στα χέρια του πιστόλι ίδιου τύπου με αυτό που σκότωσε τον 44χρονο.

Πηγή: thestival.gr

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου