Amfipoli News: Χοιρινά μπριζολάκια στο τηγάνι με μανιτάρια, κρασί και κρέμα γάλακτος

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Χοιρινά μπριζολάκια στο τηγάνι με μανιτάρια, κρασί και κρέμα γάλακτος



  ΥΛΙΚΑ

Λεπτά χοιρινά μπριζολάκια ή ακόμα και κανονικές μπριζόλες

1 κουτί φρέσκα μανιτάρια

2 μεγάλα κρεμμύδια

1-2 σκελίδες σκόρδο

1 φλιτζάνι του τσαγιού κρασί λευκό

4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος

αλάτι ρίγανη και πιπέρι.

λίγο ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάλτε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι και τσιγαρίστε τις μπριζόλες αφαιρέστε τις από το τηγάνι και προσθέστε τα κρεμμύδια μαζί με τα μανιτάρια και το σκόρδο

Μόλις τα σοτάρετε και μαραθούν αρκετά προσθέστε και τις μπριζόλες ανακατέψτε και σβήστε με το κρασί

Σε 5 λεπτά προσθέτετε την κρέμα γάλακτος αφήστε να πάρει μία βράση και σερβίρετε με πατάτες τηγανιτές ή με ρύζι.

Η Συνταγή είναι από κ. Gogo Samiou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου