Υλικά
3 κουταλιές της σούπας κόρν φλαουρ
2 κουταλιές της σούπας κακάο σκόνη
150 γρ κουβερτουρα χοντροκομμένη
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
4 κουταλιές της σούπας ταχίνι
3 αυγά μεσαία
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη κρυσταλλική
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη καστανή
Λίγο αλάτι
1 κουταλιά της σούπας μέλι
Διαδικασία
Σε ένα μπολ κοσκινίζουμε το κόρν φλαουρ με το κακάο.
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη κουβερτουρα με το ελαιόλαδο και τη μία κουταλιά ταχίνι.
Χτυπάμε τα αυγά με τα δύο είδη ζάχαρης καλά να αφρατεψουν.
Προσθέτουμε το μείγμα σοκολάτας με το λίγο αλάτι και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε τέλος και το μείγμα με το κόρν φλαουρ.
Ντύνουμε με λαδόκολλα ένα ταψί 20 εκατοστά. Ρίχνουμε το μείγμα σε αυτό.
Λιώνουμε τις υπόλοιπες κουταλιές ταχίνι με το μέλι.
Απλώνουμε το μείγμα στην επιφάνεια κάνοντας σχέδια με ένα μαχαίρι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς στον αέρα για 20 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει καλά και κόβουμε σε 9 κομμάτια.
misstastygr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου