Υλικά
300 γρ γιαούρτι
1 κουτ μπέικιν πάουντερ
3 τεμ. αυγά
1 κ.σ. αλεύρι
1/4 κουτ αλάτι
λάδι τηγανίσματος
200 γρ ψωμί κομμένο σε φέτες
Εκτέλεση
ΒΗΜΑ 1
Ρίχνουμε το μπέικιν πάουντερ στο γιαούρτι. Ανακατεύουμε μέχρι να αφρίσει. Χτυπάμε τα αυγά με ένα πιρούνι σε ένα μεγάλο μπολ.
ΒΗΜΑ 2
Ρίξτε το αλεύρι πάνω από τα χτυπημένα αυγά και ανακατέψτε ξανά. Ακόμα κι αν μείνει μια μπάλα αλεύρι, δεν είναι μοιραίο.
ΒΗΜΑ 3
Προσθέτουμε το γιαούρτι με το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Κόψτε τις φέτες σας ,μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε την κόρα, αλλά όχι απαραίτητα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις φέτες ακόμα κι αν είναι ολόκληρες.
ΒΗΜΑ 4
Ζεσταίνουμε το λάδι. Βουτάμε τις φέτες στο μείγμα και τις τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.
Αφαιρέστε τις έτοιμες φέτες σε χαρτί κουζίνας. Μπορείτε να το φάτε με τυρί φέτα και κάποια σάλτσα που σας αρέσει
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου