Αν και παραδοσιακή, αυτή η συνταγή είναι πανεύκολη και είναι το τέλειο κλείσιμο για ένα γεύμα, γιατί αυτά τα μυζηθροπιτάκια τρώγονται με μέλι, σαν γλυκό.
Για τη ζύμη
500 γρ αλεύρι γοχ
1 ποτήρι νερό
2 κ.σ λάδι
2 κ.σ χυμό λεμονιού ή ρακί
1 κ.σ κοφτή αλάτι
Για τη γέμιση
Ανάλατος ανθότυρος
Ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά
για τη ζύμη και ανοίγουμε ένα λεπτό φύλλο .
Κόβουμε με στρογγυλό κουπάτ ή ποτήρι, βάζουμε 1 κ.γ τυρί και διπλώνουμε.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι, γυρίζοντας συνέχεια για να ψηθούν ομοιόμορφα.
Σερβίρουμε με μέλι.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου