Συστατικά:
500γρ. πατάτες βραστές και ξεφλουδισμένες
1 αυγό
20γρ ψίχουλα ψωμιού
70γρ τυρί
140γρ. τυρί παρμεζάνα
κομμένο ζαμπόν
140γρ τυρί
Ψίχουλα ψωμιού για επικάλυψη.
Προετοιμασία:
1. Καρυκεύουμε τις βραστές πατάτες με αλάτι, προσθέτουμε ένα αυγό, 1/2 φλιτζάνι τυρί και ψίχουλα. Ανακάτεψε για να ταιριάξει.
2. Πασπαλίστε ένα κομμάτι περγαμηνής με ψίχουλα ψωμιού που καλύπτουν ομοιόμορφα την επιφάνεια. Προσθέστε από πάνω μείγμα πατάτας και απλώστε σε ομοιόμορφο ορθογώνιο.
3. Από πάνω με φέτες ζαμπόν και τυρί, στη συνέχεια κυλιόμαστε απαλά σε ένα κούτσουρο.
4. Ψήνουμε στους 190°C/375°F για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου