Amfipoli News: Μαλεμπι με υποβρύχιο μαστίχα.

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Μαλεμπι με υποβρύχιο μαστίχα.



Γλυκό νηστίσιμο, δροσερό και γευστικότατο. 

Σε ένα μπόλ ρίχνουμε λίγο νερό και διαλύσουμε 5 κ.σ γεμάτες νισεστέ (110γρ).

Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε 1 λίτρο νερό ζεστό με 3 κ.σ υποβρύχιο μαστίχα, ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί. 

Στη συνέχεια προσθέτετε το μείγμα με το νισεστέ και ανακατεύετε μέχρι να πήξει η κρέμα. Αποσύρετε από την φωτιά και προσθέτετε 2κ.σ ροδόνερο. Σε μία φόρμα ψεκασμενο με λίγο ροδόνερο ρίχνουμε το μείγμα και αφού κρυώσει τα βάζουμε στο ψυγείο για 4--5 ώρες. 

Γαρνίρουμε με φιστίκι Αιγίνης τριμμένο.

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου