ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μελιτζάνες
3 με 4 πατάτες
4 μεγάλα κρεμμύδια
3 δαφνόφυλλα
3 μπαχάρια 2 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλιά σούπας πελτέ
Σάλτσα
Ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι
Εκτελέση
Κόψτε τις μελιτζάνες σε μικρά κομμάτια. Βάλτε τις μελιτζάνες σε μία λεκάνη με αλατισμένο νερό και αφήστε περίπου 20 λεπτά, στη συνέχεια σε ένα τηγάνι βάζετε λίγο αραβοσιτέλαιο και τσιγαρίζετε τις πατάτες και τις μελιτζάνες, σε ένα πυρέξ κόβετε τα 4 κρεμμύδια κομμένα σε φετούλες
Βαζετε τις μελιτζάνες και τις πατάτες τα δαφνόφυλλα και τα μπαχάρια το σκόρδο με σάλτσα, το αλάτι το πιπέρι και ανακατεύετε.
Βάζετε νερό μέχρι τη μέση του ταψιού και στη συνέχεια το ψήνετε στο φούρνο στους 220 μέχρι να γίνει το φαγητό και να δέσει η σάλτσα του
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου