Amfipoli News: Γιατί το Μουσείο της Αμφίπολης φυλάσσεται πλέον από ισχυρή αστυνομική δύναμη;

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Γιατί το Μουσείο της Αμφίπολης φυλάσσεται πλέον από ισχυρή αστυνομική δύναμη;







 Στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Αμφίπολης φαίνεται να κρύβεται ακόμα ένα μυστικό!

Πριν λίγες μέρες,μετά τη φημολογία που έσκασε σαν βόμβα για κάποιες επιγραφές που βρέθηκαν στο χώρο της ανασκαφής, το Υπουργείο Πολιτισμού διέψευσε την είδηση,κάνοντας λόγο για κομμάτια επιστυλίου.

Οι κάτοικοι της Μεσολακκιάς αποκαλύπτουν πως εκείνη την ημέρα στην περιοχή συνέβη κάτι πρωτοφανές: Τεράστια αστυνομική δύναμη απέκλεισε την περιοχή και η μεταφορά του πολύτιμου ευρήματος έγινε με κλούβα της Αστυνομίας και συνοδεία οχήματος των ΟΠΚΕ (Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος).

   Από εκείνη τη στιγμή στο Μουσείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη, αντί ενός φύλακα που υπήρχε μέχρι τότε, ενώ υπάρχουν παντού λουκέτα.
Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, οι εικασίες φουντώνουν,καθώς, όπως λέει κάτοικος, «ακόμα και κάτι σημαντικό να ήταν, αν δεν ερχόταν τόση Αστυνομία, δε θα καταλάβαινε κανείς τίποτα».
Η τεράστια δύναμη που απέκλεισε την περιοχή έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία, όπως είναι λογικό, πλήθος σεναρίων.

   Σύμφωνα με έρευνα του Amfipoli News στην περιοχή, πράγματι τα αποκαλυφθέντα επιστύλια φέρουν επιγραφές, τις οποίες μελετάει ειδικός επιγραφολόγος και προσπαθεί να τις αποκρυπτογραφήσει.
Όπως αναφέρουν άτομα που έχουν συνεχή πρόσβαση στο Μουσείο, πάνω στα πολύχρωμα επιστύλια φαίνεται να υπάρχουν χαραγμένα γράμματα.

Διαβάστε επίσης:



6 σχόλια :

  1. "επιγραφές, τις οποίες μελετάει ειδικός επιγραφολόγος και προσπαθεί να τις αποκρυπτογραφήσει.'????εάν αυτό είναι αληθές ,πράγμα που αμφιβάλω, σημαίνει δύο πράγματα 1) μη ελληνική γραφή πχ σφηνοειδή Αιγυπτιακή -θρακική κτλ 2 Ελληνική γραφή αλλά δυσνόητη πχ μυστικιστική κατάρα,χρησμός μαντείου ,άγνωστη τελετουργική μυστηριακή φράση κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε, ένα εύρημα 2500 ετών δεν διαβάζεται σαν βιβλίο.
      Δεν μπορείς να φανταστείς σε τι κατάσταση βρίσκεται. ...

      Διαγραφή
  2. ένα τέτοιο εύρημα θα ήταν μεγαλύτερης σημασίας και από τις Καρυάτιδες !Αποκλείεται να μην το έλεγαν Μια επιγραφή στην Ελληνική θα ήταν τεράστιας σημασίας ακόμα και εάν ήταν δυσνόητος χρησμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν είναι χαραγμένη σε μάρμαρο διαβάζεται άμεσα, αν είναι χαραγμένη σε φύλλο μολύβδου η χαλκού τότε έχεις δίκιο εκτός και είναι τμήμα τοιχογραφίας που εκεί είναι ακόμα δυσκολότερο .Αυτό που θα έχει μεγάλη σημασία και θα βγάζαμε άκρη είναι τα μεγάλα κομμάτια από τα χέρια και το πρόσωπο στις Καρυάτιδες ,αν βρεθούνε θα είναι καθοριστικό ότι έσπασαν από σεισμούς ,αστοχία υλικών και εσωτερικές κινήσεις των γαιών κατάχωσης ,εάν όχι ,τότε υπάρχει σαφώς σύληση και όλα ανατρέπονται με την τεχνιτή κατάχωση του μνημείου ,αμέσως μετά την ταφή του /των νεκρών ακόμα και με την χρονολόγηση απορώ πως δεν εστιάζουν σε αυτό το κομβικό σημείο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΙΑΒΑΣΕΙ , ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΑ ΚΑΙ ΙΕΡΟΓΛΥΦΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γράφει:
    ΜΗΝΕΝΟΧΛΕΙΤΕΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕΤΟΝΕΚΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή