Amfipoli News: Τα "δηλητηριώδη" post των Σερραίων δημοσιογράφων για την Α.Παναγιωταρέα

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Τα "δηλητηριώδη" post των Σερραίων δημοσιογράφων για την Α.Παναγιωταρέα

Εξόργισε τους δημοσιογράφους των τοπικών μέσων ενημέρωσης η Εκπρόσωπος Τύπου Αννα Παναγιωταρέα στη συνέντευξη τύπου που έδωσε σήμερα ο Υπ. Πολιτισμού Κ.Τασούλας από το Μουσείο της Αμφίπολης Σερρών. 
   Αξίζει να σημειωθεί πως ενώ αρχικά είχαν ενημερωθεί όλοι για συνέντευξη τύπου του υπουργού δεν μπόρεσαν να είναι στο χώρο με τους δημοσιογράφους και οι εικονολήπτες.  

   Όπως ήταν φυσικό αυτό αναστάτωσε τους δημοσιογράφους των Σερρών με αποτέλεσμα να εκφραστούν ανάλογα και στα κοινωνικά δίκτυα και με όχι κολακευτικά λόγια για την εκπρόσωπο τύπου. Τα "δηλητηριώδη" post ήταν πολλά εξίσου και τα σχόλια.

  Μάλιστα η κ.Παναγιωταρέα αναγκάστηκε να "μαλώσει" με άκομψο τρόπο όπως λέγεται δημοσιογράφο γνωστού τοπικού καναλιού όταν προσπάθησε μετά τις δηλώσεις να αποσπάσει μια αποκλειστική δήλωση. 
   
 Όλα αυτά τα περιστατικά ενόχλησαν ιδιαίτερα τους Σερραίους δημοσιογράφους με αποτέλεσμα να ανοίξει στο διαδίκτυο για το κατά πόσο η κ.Παναγιωταρέα είναι στην κατάλληλη θέση.

Πηγή:http://fonh.gr/
Διαβάστε επίσης:



1 σχόλιο :

  1. Βρε δημοσιογράφοι του τόπου,τι σας ενδιαφέρει ο τόπος ή τα μικροσύμφεροντά σας? Και αμέσως μπήκατε στην θέση του εκφοβιστή? Έλεος πια, τουλάχιστον μην τα ανακοινώνετε τα της οικογένειας σας,για πρώτη φορά βγαίνετε από τα
    τείχη σας χωρίς δική σας προσπάθεια,δεν ενθυμούμαι όσο μπορούσα να σας παρακολουθώ να έχετε μιλήσει ποτέ τόσο ένθερμα για την αξία και την στρατηγική θέση της Αμφίπολης ώστε να πιέσετε μαζί με φορείς της πόλης την επισπεύσει της ανακάλυψης της πόλης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή