Amfipoli News: Ταξίδι σε τέσσερις πόλεις των ΗΠΑ

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

Ταξίδι σε τέσσερις πόλεις των ΗΠΑ

Ταξίδι σε τέσσερις πόλεις των ΗΠΑ
Ενδείκνυνται για μια ξεχωριστή απόδραση που θα σας μείνει αξέχαστη

Κάθε πολιτεία των ΗΠΑ προσφέρει ξεχωριστές ευκαιρίες για μοναδικές, ταξιδιωτικές εμπειρίες και δυνατότητες για διακοπές πολυτελείας.

Αν αυτό που αναζητάτε είναι μια ευκαιρία για απόδραση με μερικές νότες πολυτέλειας, τότε βάλτε στη λίστα σας τις παρακάτω προτάσεις:

Για μεγάλες στιγμές στο «Μεγάλο Μήλο»: Νέα Υόρκη

Διαθέτει έναν από τους πιο γνωστούς ορίζοντες στον κόσμο και αποτελεί τον κορυφαίο τουριστικό προορισμό των Ηνωμένων Πολιτειών. Από το Empire State στο Central Park, η Νέα Υόρκη είναι μια τεράστια τσιμεντούπολη… που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή.



Ως ένα από τα πιο γνωστά ορίζοντες στον κόσμο, η Νέα Υόρκη είναι η κορυφαία τουριστική ατραξιόν στις ΗΠΑ. Από το Empire State στο Σέντραλ Παρκ, είναι μια τσιμεντούπολη του πολιτισμού και αμετανόητοι ζωή. Με μπαρ, εστιατόρια, μουσεία, μια ακμάζουσα σκηνή του Broadway, αυτό είναι μια διεθνής πόλη που κάνει όλα τα άλλα φαίνονται αδύναμες σε σύγκριση και αυτό το θαύμα αξίζει απόλυτα τη θέση της στον κατάλογο από τις μεγαλύτερες αμερικανικές πόλεις.


Με φόντο την περίφημη κρεμαστή γέφυρα του Σαν Φρανσίσκο



Στο Σαν Φρανσίσκο θα έχετε την ευκαιρία να δείτε «λίγο απ’ όλα»: έντονη νυχτερινή ζωή, γραφικές συνοικίες και λόφους… πολλούς λόφους.

Δεν είναι τυχαίο που αποτελεί δημοφιλή προορισμό, τόσο για εσωτερικό όσο και για διεθνή τουρισμό.

Στην κορυφή του Space Needle για πανοραμική θέα: Σιάτλ



Το Σιάτλ θεωρείται ως μια καθαρή και ασφαλής πόλη, με όμορφα τοπία, περικυκλωμένη από κρυστάλλινα νερά και μια ατμόσφαιρα που αποπνέει ζωντάνια και ενέργεια. Ποιος δε θα ήθελε να βρεθεί σε ένα τέτοιο σκηνικό;

Ακολουθήστε τη «Διαδρομή της Ελευθερίας»: Βοστώνη



Η Βοστώνη σφύζει από ζωή όλη τη διάρκεια του χρόνου, καθώς αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό, τόσο για τους καλοκαιρινούς μήνες, όσο και στο βαρύ χειμώνα. Μη χάσετε την ευκαιρία να ακολουθήσετε το Freedom Trail («Διαδρομή της Ελευθερίας») και να «διασχίσετε» νοερά δυόμιση αιώνες αμερικανικής ιστορίας.

Πηγή: newsbeast.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου