Υλικά
1/2 κιλό κολοκυθάκια
1 κρεμμύδι, σε φέτες
8 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλάκι θυμάρι
4 αυγά
50 γρ γραβιέρα, τριμμένη
50 γρ παρμεζάνα, τριμμένη
1 πιπεριά
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένετε τα κολοκυθάκια και τα κόβετε σε χοντρές φέτες.
Τα βάζετε σ’ ένα στρογγυλό ταψάκι ή μια ταρτιέρα μαζί με το κρεμμύδι και την πιπεριά. Πασπαλίζετε με θυμάρι και ραντίζετε με το ελαιόλαδο.
Ψήνετε στους 180C για περίπου 20 λεπτά.
Ανακατεύετε σ' ένα μπολ τα αυγά με τα τυριά και τα ρίχνετε στα κολοκυθάκια.
Πηγή: imommy.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου