Amfipoli News: 717 οι θέσεις για τα πεντάμηνα στους Δήμους των Σερρών-Αναλυτικά οι θέσεις και οι ειδικότητες ανά δήμο

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

717 οι θέσεις για τα πεντάμηνα στους Δήμους των Σερρών-Αναλυτικά οι θέσεις και οι ειδικότητες ανά δήμο


Οι προκηρύξεις του ΟΑΕΔ για το Πρόγραμμα «Κοινωφελούς Εργασίας» θα εκδοθούν, τελικά, σε δύο δόσεις: Η πρώτη προκήρυξη αφορά σε 32.433 (717 στους Δήμους της ΠΕ Σερρών) προσλήψεις σε 324 Δήμους της Χώρας, ενώ η δεύτερη, για τους υπόλοιπους Φορείς του Δημοσίου, η οποία και θα εκδοθεί, αργότερα, ώστε να επανεξεταστεί η κατανομή των θέσεων. Οι θέσεις στους Δήμους των Σερρών 717, όπως είχε γίνει η κατανομή τους πριν τα Χριστούγεννα (δεν αναμένεται να αλλάξει) ανά Δήμο είναι:
Τα κριτήρια
Οι ωφελούμενοι θα επιλέγονται και θα κατατάσσονται στον Πίνακα Κατάταξης Ανέργων, με βάση τα 5 αντικειμενικά κριτήρια κατάταξης. Συγκεκριμένα, σημαντικό ρόλο παίζει το χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του ωφελουμένου, το χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του/της συζύγου των ανέργων, το ετήσιο εισόδημα (ατομικό ή οικογενειακό), η ηλικία και ο αριθμός ανήλικων τέκνων.
Η αμοιβή
Στο Πρόγραμμα «Κοινωφελούς Εργασίας» η αμοιβή εξαρτάται από την ηλικία των συμμετεχόντων. Ειδικότερα, όσοι είναι έως 25 ετών θα λαμβάνουν 427 Ευρώ το μήνα (17,1 Ευρώ ημερομίσθιο), ενώ όσοι είναι άνω των 25 ετών θα λαμβάνουν 490 Ευρώ το μήνα (19,6 Ευρώ ημερομίσθιο).
Οι δικαιούχοι
Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την προώθηση της απασχόλησης έχουν όσοι ανήκουν στις εξής κατηγορίες:


anexartitos.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου