Amfipoli News: Έφυγαν για Εκκλησία και θαλασσινά … και όταν γύρισαν βρήκαν το σπίτι τους...

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Έφυγαν για Εκκλησία και θαλασσινά … και όταν γύρισαν βρήκαν το σπίτι τους...


Παραβίασαν το σπίτι και την ιδιωτική ζωή ζευγαριού, από το Ηράκλειο, άγνωστοι κλέφτες, που το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής “άνοιξαν” το σπίτι του ζευγαριού, στην περιοχή του Κορακοβουνίου στο Ηράκλειο.

Το ζευγάρι των συνταξιούχων έφυγε το απόγευμα για να πάει στην Εκκλησία κι ακολούθως για φαγητό, όμως μια δυσάρεστη “έκπληξη” τους περίμενε στην επιστροφή. Βρήκαν το σπίτι τους παραβιασμένο και τα πάντα … άνω κάτω. Σύμφωνα με το cretalive.gr εικάζεται ότι οι δράστες γνώριζαν ότι στο σπίτι μένει μόνο το ζευγάρι, ενώ παρακολουθώντας τις κινήσεις τους, διαπίστωσαν ότι θα έφευγαν για αρκετή ώρα, αφήνοντάς τους το περιθώριο να “δράσουν”. Εντύπωση προκαλεί, ωστόσο, το θράσος των αγνώστων, αφού τόσο δίπλα όσο και απέναντι από το σπίτι βρίσκονται κι άλλα σπίτια, από τα οποία κάποιος θα μπορούσε να δει κάτι. Για κακή τύχη του ζευγαριού, όμως, λόγω της ημέρας, όλοι απουσίαζαν, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο για τους κλέφτες…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δράστες ήταν μάλλον … βιαστικοί, αφού έκαναν άνω κάτω το σπίτι και πήραν ό,τι βρήκαν μπροστά τους: κοσμήματα, ένα laptop και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι δράστες, νωρίτερα, είχαν αποπειραθεί να ανοίξουν και σπίτι απέναντι, το οποίο όμως “γλίτωσε” χάρη στην κλειδαριά ασφαλείας που διαθέτει.

Πηγή: makeleio.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου