Amfipoli News: Η πιο μακάβρια... «προσφορά»: Διανυκτέρευση στον «μεγαλύτερο τάφο του κόσμου» – Μαζί με 6 εκατ. σκελετούς…

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Η πιο μακάβρια... «προσφορά»: Διανυκτέρευση στον «μεγαλύτερο τάφο του κόσμου» – Μαζί με 6 εκατ. σκελετούς…



Για τους περισσότερους αποτελεί εφιάλτη.
Και όμως μια νύχτα στον «μεγαλύτερο τάφο» του κόσμου, ήτοι μια κατακόμβη κάτω από το Παρίσι όπου βρίσκονται περί τους 6 εκατ. σκελετούς, αποτελεί την «προσφορά» της Airbnb, της διαδικτυακής πλατφόρμας που φιλοξενεί καταχωρήσεις ενοικιαζόμενων κατοικιών σε όλο τον κόσμο.
Για μόνο ένα βράδυ, δυο γενναίοι θα μείνουν σε ένα  κρεβάτι, ενώ θα έχει προηγηθεί μια «περιήγηση» στον λαβύρινθο όπου υπάρχουν οστά και κρανία, ένα δείπνο με τη συνοδεία μιας μικρής ορχήστρας, καθώς και η διήγηση ιστοριών για τους θρύλους που ακολουθούν τις κατακόμβες.
catac
«Θα κοιμόσασταν σε μια κατακόμβη του Παρισιού μαζί με 6 εκατομμύρια νεκρούς;» είναι το ερώτημα αλλά ο  …τυχερός πρέπει να γράψει σε 100 λέξεις γιατί είναι αρκετά θαρραλέοι ώστε να διανυκτερεύσουν ,   και αν περάσει το τεστ, θα περάσει την μακάβρια νύχτα κάτω από τη γη.
Πάντως, η Airbnb πλήρωσε πολλές χιλιάδες ευρώ για να φτιάξει την κατακόμβη… η οποία έχει ακόμη και Wi-Fi, ειδικά για το βράδυ της 31η Οκτωβρίου που ο αγγλοσαξονικός κόσμος γιορτάζει το Halloween.
catac4
Σύμφωνα με πηγές από το δήμο του Παρισιού που επικαλείται η εφημερίδα «The Guardian» η Airbnb, η οποία έχει έδρα την Καλιφόρνια, πλήρωσε το ποσό των 350.000 ευρώ για να νοικιάσει τις κατακόμβες, που δέχονται μισό εκατομμύριο επισκέπτες τον χρόνο, όπως σημειώνει η Daily Mail.

cata3
cata7
crashonline.gr


Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου