Υλικά
800 γρ. φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
80 ml λευκό κρασί
200 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
150 γρ. γραβιέρα
80 γρ. αμύγδαλο σπασμένο
500 γρ. γιαούρτι
½ ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
¼ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
4 αβγά
50 ml ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σε πολύ δυνατή φωτιά σοτάρετε το κοτόπουλο με το ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτετε το κρεμμύδι και σοτάρετε για άλλο 1 λεπτό. Προσθέτετε το κρασί και μαγειρεύετε, μέχρι να εξατμιστεί το κρασί. Αναμειγνύετε το κοτόπουλο με το αμύγδαλο.
Χτυπάτε τα αβγά, το γιαούρτι, τη γραβιέρα και τα αρωματικά μαζί. Αλατοπιπερώνετε. Ανακατεύετε το κοτόπουλο με το μείγμα του γιαουρτιού. Τοποθετείτε σε ταψί και ψήνετε στο φούρνο στους 190°C για 25'.
Πηγή: icookgreek.com
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου