Amfipoli News: Αποζημίωση 38.000 ευρώ από τη Raynair σε επιβάτη – Αεροσυνοδός έριξε στα γεννητικά του όργανα…

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Αποζημίωση 38.000 ευρώ από τη Raynair σε επιβάτη – Αεροσυνοδός έριξε στα γεννητικά του όργανα…

Αποζημίωση ύψους 38.000 ευρώ πρόκειται να καταβάλει η Ryanair σε επιβάτη που υπέστη έγκαυμα στα γεννητικά του όργανα, όταν αεροσυνοδός έριξε καταλάθος καυτό τσάι στον καβάλο του.

Ο άτυχος επιβάτης, ονόματι Ρόναλντ Φέρλονγκ, ταξίδευε με αεροσκάφος της εταιρείας από το Δουβλίνο στο Λονδίνο τον Αύγουστο του 2012. Προσπαθώντας να σερβίρει τον επιβάτη που καθόταν δίπλα του, λόγω στενότητας των καθισμάτων η αεροσυνοδός έριξε το τσάι πάνω του με αποτέλεσμα να υποστεί απίστευτα επώδυνα εγκαύματα στα γεννητικά όργανα, στους μηρούς και την κοιλιά.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο άτυχος επιβάτης υπέφερε τόσο που αναγκάστηκε να σκίσει το παντελόνι του μπροστά στα μάτια των σοκαρισμένων επιβατών. Κάθισε για το υπόλοιπο της πτήσης γυμνός στο «κάθισμα επείγουσας ανάγκης», με μια κομπρέσα στα πόδια του.

Λίγο καιρό αργότερα ο 33χρονος Ιρλανδός κατέφυγε στη δικαιοσύνη, ισχυριζόμενος ότι το ατύχημα επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την «προσωπική και την επαγγελματική του ζωή».

Δύο χρόνια μετά το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι οι αξιώσεις του ευσταθούν και αποφάσισε υπέρ του τραυματισθέντος επιβάτη, καταδικάζοντας την Ryanair.

Πηγή: makeleio.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου