Amfipoli News: Η βιτρίνα των ΜΚΟ

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Η βιτρίνα των ΜΚΟ


Πριν καταγραφούν οι πρόσφυγες, οι μετανάστες και οι λαθρομετανάστες πρέπει να «ακτινογραφηθούν» από τις Αρχές ασφαλείας όλες οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και να εξεταστεί το ποιόν των διάφορων «εθελοντών» που έρχονται στην πατρίδα μας με διακηρυγμένο στόχο να «βοηθήσουν».

Η κοινή λογική επιβάλλει το κράτος να μην αφήνει πάσης φύσεως... επισκέπτες να δρουν κατά το δοκούν και να θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή, την ασφάλεια και την ευημερία των πολιτών.

Αλλωστε, και οι πρόσφατες εξελίξεις βοούν για τα ύποπτα κίνητρα ορισμένων που εξυπηρετούν ύποπτες σκοπιμότητες έχοντας τη βιτρίνα μιας ΜΚΟ.

Οπως έγραψε σχετικά η «δημοκρατία», έχει προκληθεί θύελλα αντιδράσεων από τη θρασύτατη ενέργεια ενός Βρετανού υπηκόου αραβικής καταγωγής, ο οποίος βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα στη Λέσβο «ως εθελοντής βρετανικών ΜΚΟ, για να στήσει παράνομο τζαμί στον περιβάλλοντα χώρο του Κέντρου Καταγραφής και Πιστοποίησης Μεταναστών και Προσφύγων στη Μόρια. Ο μυστηριώδης Αντονι Καν (Adonis Khan) εμφανίστηκε στο νησί ως Αγγλος από το Χάντερσφιλντ».

Αυτός, λοιπόν, ο «εθελοντής» φέρεται ότι έφτιαξε τζαμί σε μια σκηνή (αρχικά με την επιγραφή «Prayer tent» και στη συνέχεια με την επιγραφή «Mosque»), «ενώ μέσω της προσωπικής σελίδας του στο facebook, όπου ανέβασε και σχετικές φωτογραφίες, πανηγύριζε για την κατασκευή του πρώτου τζαμιού στη Λέσβο 300 χρόνια μετά το τέλος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας»!

Επιπλέον, ο Αντονι Καν, που σε άλλη φωτογραφία εμφανίζεται με στρατιωτική στολή και όπλο, «φαίνεται ότι συμμετέχει ή να στηρίζει δράσεις της ΜΚΟ Refugee Aid 786», η οποία συνεργάζεται με την οργάνωση One Nation, η οποία έχει συνδεθεί από τα διεθνή ΜΜΕ με τον ISIS!

Δεν είναι καιρός για αφελείς ούτε για επιλήσμονες των καθηκόντων τους. Οι ΜΚΟ όχι μόνο δεν πρέπει να θεωρούνται υπεράνω υποψίας, αλλά, αντιθέτως, πρέπει να μπει ένα φρένο στην ανεξέλεγκτη δράση τους.

Η Ελλάδα είναι οργανωμένο κράτος, μέλος της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ, και δεν έχει ανάγκη από «φυτευτούς» που υποδύονται τους ανθρωπιστές.

dimokratianews.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου