Amfipoli News: 9 Σημάδια που δείχνουν ότι το σώμα μας είναι γεμάτο τοξίνες. Δείτε ΠΩΣ κάνουμε αποτοξίνωση με φυσικό τρόπο!

Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

9 Σημάδια που δείχνουν ότι το σώμα μας είναι γεμάτο τοξίνες. Δείτε ΠΩΣ κάνουμε αποτοξίνωση με φυσικό τρόπο!



Ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει φέρει μαζί του και κινδύνους. Περιτριγυριζόμαστε συνεχώς από βλαβερές ουσίες και τοξίνες, ο αέρας που αναπνέουμε είναι πολύ μολυσμένος, χρησιμοποιούμε προϊόντα που περιέχουν παρασιτοκτόνα, ορμόνες και άλλα δηλητήρια.
Επιπλέον, ο καπνός και τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε περιπλέκουν κι άλλο την κατάσταση. Επομένως, η υγεία μας βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο και είναι απαραίτητο να καθαρίσουμε το σώμα μας για να το επαναφέρουμε τη σωστή λειτουργία του και την ευημερία του.
Πρώτα απ’όλα, πρέπει να μάθουμε να αναγνωρίζουμε τα σημάδια που στέλνει το σώμα μας ότι είναι γεμάτο με το τοξίνες. Ποια σημάδια δεν πρέπει να αγνοήσουμε:
1. Αυξημένο λίπος στην κοιλιά: Το παραπανίσιο λίπος στην κοιλιά μπορεί να υποδεικνύει ότι το σώμα είναι γεμάτο τοξίνες, οι οποίες παρεμποδίζουν την ικανότητα του να ρυθμίζει τα επίπεδα γλυκόζης και να μεταβολίζει την χοληστερόλη.
2. Δερματικά προβλήματα: Η υπερβολική ποσότητα τοξινών στο σώμα μπορεί να οδηγήσει σε δερματικά προβλήματα, όπως φλεγμονή στο δέρμα, ροδόχρου ακμή και φαγούρα. Αυτό συμβαίνει λόγω της προσπάθειας του σώματος να μειώσει τις τοξίνες με φυσικό τρόπο.
3. Πονοκέφαλοι: Τα δηλητήρια που υπάρχουν στο σώμα ερεθίζουν το κεντρικό νευρικό σύστημα και προκαλούν πονοκεφάλους.
4. Υπερθέρμανση: Οι πολλές τοξίνες στο σώμα κάνουν το συκώτι να υπερλειτουργεί. Επομένως, το συκώτι παράγει επιπλέον θερμότητα και ως αποτέλεσμα, ολόκληρο το σώμα βρίσκεται σε υπερθέρμανση.
5. Χαμηλά επίπεδα ενέργειας: Η υπερβολική ποσότητα τοξινών στο σώμα προκαλεί συνεχώς αισθήματα εξάντλησης.
6. Ιγμόρεια με συμφόρηση: Τα ιγμόρεια μας μπορεί να είναι μπουκωμένα λόγω του μολυσμένου αέρα που αναπνέουμε.
7. Αϋπνία: Όταν οι τοξίνες συσσωρεύονται στους ιστούς, εμποδίζουν την κυκλοφορία του αίματος και προκαλούν αϋπνία.
8. Προβλήματα με την χοληδόχο κύστη: Τα αποθέματα τοξινών στο συκώτι μπορούν να κάνουν την χολή βαριά και σαν αποτέλεσμα η χοληδόχος κύστη να βουλώνει.
9. Λευκό ή κίτρινο στρώμα στην γλώσσα: Αν η γλώσσα σας είναι λευκή ή κίτρινη, αυτό μπορεί να είναι σημάδι μεγάλης ποσότητας τοξινών στο αίμα.
Διαβάστε τρεις από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες αποτοξίνωσης:
1. Μπάνιο με άλατα Epsom:
Το μπάνιο με άλατα Epsom είναι απίστευτα αποτελεσματικό στην αποτοξίνωση του σώματος, γιατί αυξάνει τα επίπεδα μαγνήσιου, το οποίο είναι απαραίτητο για την αποτοξίνωση των κυττάρων. Επιπλέον, εξολοθρεύει τα μέταλλα και ανακουφίζει τους πόνους στο σώμα.
Προσθέστε δύο φλιτζάνια αλάτι Epsom σε μια μπανιέρα γεμάτη με ζεστό νερό και μπείτε μέσα για περίπου 15 λεπτά. Επαναλάβετε αυτή την μέθοδο αποτοξίνωσης περίπου 3 φορές την εβδομάδα. Ωστόσο, η θεραπεία αυτή δεν συνιστάται σε περίπτωση που πάσχετε από καρδιακά προβλήματα ή έχετε υψηλή πίεση.
2. Πράσινο τσάι: 
Το πράσινο τσάι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, γι’αυτό και είναι απίστευτα αποτελεσματικό στην εξολόθρευση των ελευθέρων ριζών. Επιπλέον, περιέχει EGGG (epigallocatechin-3-gallate), το οποίο είναι ένα δυνατό αντιοξειδωτικό που αποτρέπει την βλάβη του συκωτιού από τοξίνες.
Καταναλώστε 2-3 φλιτζάνια πράσινο τσάι κάθε μέρα για να ωφεληθείτε από την δράση του. Μπορείτε επίσης να πάρετε εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού (100-750 mg τη μέρα).
3. Λεμόνια:
Ο χυμός λεμόνι είναι μια από τις δυνατές αλκαλοποιητικές και αντιοξειδωτικές ουσίες. Επιπλέον, προκαλεί την παραγωγή χολής στο συκώτι και ενεργοποιεί την πρόσληψη μεταλλικών στοιχείων αλλά και την απορρόφηση τους.
Τα λεμόνια είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη C, η οποία ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτά τα φρούτα, και ιδιαίτερα η φλούδα τους, είναι πλούσια στο αντιοξειδωτικό d-λεμονένιο, το οποίο ενεργοποιεί τα ένζυμα στο συκώτι και βοηθά στην εξάλειψη των τοξικών ενώσεων.
Επομένως, μπορείτε να πίνετε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό με λίγο χυμό λεμόνι το πρωί όταν ξυπνάτε. Επιπλέον, μπορείτε να καταναλώνετε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό με μισό φλιτζάνι χυμό λεμονιού, μια κουταλιά μέλι και ένα κουταλάκι πιπέρι καγιέν κάθε μέρα για μερικές εβδομάδες.
Credit: healthyfoodhouse.com
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου