Είναι αρκετό για να φάτε τρία κουταλάκια του γλυκού την ημέρα για ένα μήνα.
Η ιδέα της ανάμειξης μαγειρικής σόδας με σιρόπι σφενδάμου ή μέλι μπορεί να φαίνεται πολύ παράξενη, γιατί, όπως εξηγεί το Healthy Life Tricks, τα καρκινικά κύτταρα τρέφονται με ζάχαρη, αλλά η ζάχαρη λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο εδώ.
Τα καρκινικά κύτταρα αποτυγχάνουν να χρησιμοποιούν τη ζάχαρη για την ανάπτυξη, διότι διττανθρακικό νάτριο τα εξουδετερώνει. Το σιρόπι σφενδάμου ή μέλι απευθύνεται σε καρκινικά κύτταρα (τα οποία καταναλώνουν 15 φορές περισσότερη γλυκόζη από ό, τι τα υγιή κύτταρα), ενώ με τη σόδα σιρόπι πάρει σε καρκινικά κύτταρα .
Συστατικά:
– Μαγειρική σόδα
– Σιρόπι σφενδάμου ή μέλι
Διαδικασία:
Αναμείξτε ένα μέρος της μαγειρικής σόδας με τρία μέρη σιρόπι σφενδάμου / μέλι. Προθερμάνετε μια πολύ χαμηλή φωτιά για περίπου 10 λεπτά.
Χρήση:
Τρεία κουταλάκια του γλυκού ημερησίως, κατανεμημένα ομοιόμορφα σε όλη την ημέρα, κατά προτίμηση μισή ώρα πριν από το γεύμα πάνω για ένα μήνα. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας θα πρέπει να αποφεύγονται το κρέας, η ζάχαρη ή άσπρο αλεύρι.
Πηγή: diaforetiko.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου