Amfipoli News: Η σύνδεση των αρχαίων μνημείων με τα αστέρια (βίντεο)

Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Η σύνδεση των αρχαίων μνημείων με τα αστέρια (βίντεο)


Οι πρόγονοί μας, είχαν το δικό τους τρόπο τεχνικής, τεχνολογίας και κατασκευής, δημιουργώντας φανταστικές μέγα δομές και μνημεία, που ακόμα και σήμερα δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε.

Η γνωστή Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας είναι μία δομή που κατασκευάστηκε με μια καταπληκτική ακρίβεια. Βλέπει τον Βορρά με ένα πολύ μικρό περιθώριο λάθους. Σήμερα υπάρχουν πολλές ερωτήσεις που παραμένουν αναπάντητες σχετικά με την ακρίβεια της δομή της.

Απλά φανταστείτε, πώς ήταν δυνατόν οι άνθρωποι να χτίσουν το θεόρατο κτίριο που συνολικά ζυγίζει 6 εκατομμύρια τόνους; Η απάντηση δεν έχει δοθεί και πιθανότατα να μην δοθεί ποτέ. Γεγονός που αφήνει περιθώρια για πάσης φύσεως θεωρίες συνωμοσίας.

Υπάρχουν αμέτρητες τοποθεσίες σε όλον τον κόσμο που φαίνεται να συνδέονται με κάποιο τρόπο. Αν ρίξετε μια ματιά σε αρχαιολογικούς χώρους στο χάρτη, όπως οι Γραμμές Nazca, το Μάτσου Πίτσου, το Νησί του Πάσχα, το Mohenjo Daro, και το Tassili n’Ajjer, θα παρατηρήσετε μια σύνδεση που παραπέμπει ίσως σε ένα αρχαίο «κώδικα» που περιέχεται μέσα σε αυτές τις δομές.

Αν συνδέσουμε όλες αυτές τις δομές, δημιουργούν μία μυστηριώδη ευθυγράμμιση.

Το παρακάτω ντοκιμαντέρ-που ονομάζεται η αποκάλυψη των Πυραμίδων απεικονίζει τέλεια αυτό το παγκόσμιο φαινόμενο.





Πηγή: apocalypsejohn.com
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου