Amfipoli News: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για Βουγιουκλάκη και Παπαμιχαήλ: «Αφού τη χαστούκισε την έσυρε και…»

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για Βουγιουκλάκη και Παπαμιχαήλ: «Αφού τη χαστούκισε την έσυρε και…»


Η σχέση τους τα είχε όλα. Πάθος, αγάπη αλλά και πολλές εκρήξεις. Ο Πάνος Ζόγκας στο αφιέρωμα του στο Down Town, έφερε στο φως άγνωστες πτυχές της σχέσεις τους, αποδεικνύοντας πως η εικόνα του λαμπερού και ευτυχισμένου ζευγαριού διαρκούσε όσο οι προβολείς ήταν ανοιχτοί.

«Μια μέρα είχα πάει στο σπίτι τους για να πάρω συνέντευξη από τον Παπαμιχαήλ. Ήταν 10 το πρωί και εκείνος ήδη έπινε κρασί. Η Αλίκη ξυπνούσε κατά τις 2 το μεσημέρι. «Μα, για όνομα, πίνεις από τόσο νωρίς;» του είπα και μου απάντησε: «Γιατί να μην πίνω, Κική; Ένας βασιλεύων σύζυγος είμαι». Και αυτό ακριβώς θεωρούσε ότι ήταν. Ο σύζυγος της βασίλισσας», αναφέρει η Κική Σεγδίτσα.

Ενώ η  Καίτη Λαμπροπούλου σε παλαιότερη συνέντευξή της το  2006 είχε δηλώσει πως : «Η Αλίκη όπως, μου είπε η ίδια, την πρώτη νύχτα του γάμου έφαγε ένα μπατσάκι. Ο Δημήτρης δεν μπορούσε ποτέ του να χωνέψει ότι η Αλίκη ήταν πιο γνωστή από εκείνον. Αυτό τον έτρωγε και γινόταν αυτοκαταστροφικός». Μάλιστα ο αδελφός της Βουγιουκλάκη Τάκης συμπληρώνει: «Την έσυρε. Ακριβώς αυτή είναι η σωστή φράση. Εγώ βέβαια δεν πήρα χαμπάρι γιατί θα αντιδρούσα. Το έμαθα μετά από την ίδια, την έσυρε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου και τη χαστούκισε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είχε μια πίκρα. Ήταν η πρώτη νύχτα γάμου. Οι συγκρούσεις επισκίασαν την καριέρα του. Εκείνο που τον επηρέαζε ήταν η πρωτιά της Αλίκης. Κάτι που δεν φαίνεται να ξεπέρασε ποτέ».


Youweekly.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου