Amfipoli News: Πέθανε 27 φορές μέσα σε μία ημέρα, αλλά επέζησε!

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Πέθανε 27 φορές μέσα σε μία ημέρα, αλλά επέζησε!


Πέθανε 27 φορές μέσα σε μία ημέρα, αλλά επέζησε για να διηγηθεί την εμπειρία του! Ο 54χρονος Βρετανός υπέστη 27 εμφράγματα μέσα σε λίγες ώρες έπειτα από αγώνα ποδοσφαίρου και επιβίωσε.
Ο Ρέι Γούντχολ από τα Δυτικά Μίντλαντς, στην κεντρική Βρετανία, κατέρρευσε έπειτα από ένα καρδιακό επεισόδιο στη διάρκεια χαλαρού φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα βετεράνων. Αγνοώντας την πραγματική κατάστασή του και πιστεύοντας ότι έχει πάθει αφυδάτωση, προσπάθησε να πάει στο σπίτι του, αλλά για καλή του τύχη τον σταμάτησε μια νοσοκόμα που παρακολουθούσε τον αγώνα, η οποία κάλεσε τις πρώτες βοήθειες.
Οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου υπέστη ακόμη 26 εμφράγματα σε λιγότερο από 24 ώρες! Η κατάστασή του τον οδήγησε άμεσα στο χειρουργείο, όπου υπεβλήθη σε τοποθέτηση δύο στεφανιαίων στεντ στις αρτηρίες του, για να αυξηθεί η ροή του αίματος, ενώ η οικογένειά του ειδοποιήθηκε πως ίσως να μην επιζούσε.
Αν ωστόσο κατάφερνε να επιβιώσει, υπήρχε υψηλός κίνδυνος να υποστεί σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες. Το προσωπικό του νοσοκομείου έδωσε μάχη και κατάφερε να σώσει τον 54χρονο, πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος δεν είχε προηγούμενα προβλήματα καρδιάς.
Πλέον, σχεδόν δύο μήνες μετά την περιπέτειά του, ο Γούντχολ εξακολουθεί να αναρρώνει, περπατώντας καθημερινά ακόμη και μια ώρα.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Sun» επαίνεσε το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, το οποίο ευγνωμονεί που δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια να τον σώσει, όπως και τη νοσοκόμα στο γήπεδο που τον εμπόδισε να πάρει το αυτοκίνητό του και να γυρίσει σπίτι μόνος του, επιμένοντας να καλέσει τις πρώτες βοήθειες.
Πηγή: madata.gr

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου