Τι χρειαζόμαστε:
- 500 γραμμάρια ώριμες ντομάτες
- 1 ποτήρι του κρασιού ψιλοκομμένη λιαστή ντομάτα
- 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 αυγό
- 2 κλωνάρια δυόσμο ψιλοκομμένο και λίγο μαιντανό
- 1 πράσο
- 1 κούπα τριμμένη φέτα
- αλάτι, πιπέρι
- κόλιανδρο
- σιμιγδάλι
Πώς το κάνουμε:
Πλένουμε, ξεφλουδίζουμε και ψιλοκόβουμε τις ντομάτες. Τις βάζουμε σε σουρωτήρι και προσθέτουμε αλάτι.Τις αφήνουμε να βγάλουνε τα υγρά τους και βάζουμε πιπέρι, δυόσμο, τα κρεμμύδια, το πράσσο, το κόλιαντρο, την φέτα και τα ζυμώνουμε όλα μαζί.
Προσθέτουμε όσο σιμιγδάλι χρειάζεται για να γίνει μια μαλακή ζύμη.
Βάζουμε λάδι να κάψει στο τηγάνι, πλάθουμε τους τοματοκεφτέδες και τους τηγανίζουμε..
Αφήνουμε τους κεφτέδες να ψηθούν κι από τις δύο μεριές και κατόπιν τους στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
sintagespareas.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου