Amfipoli News: Γιατί ΜΠΗΚΑΜΕ στα Μνημόνια, ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ!

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Γιατί ΜΠΗΚΑΜΕ στα Μνημόνια, ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ!


Ο Τσίπρας έβαλε την μονογραφή του στην κατάσχεση της χώρας

Γιατί μπήκε η Ελλάδα στα Μνημόνια; Ποιοι θα είναι οι μοιραίοι πρωθυπουργοί της; Θα έχουμε εθνικές απώλειες;
7 χρόνια μετά οι απαντήσεις σπαρταράνε μπροστά μας.
Ακόμη και οι ψεκασμένοι μπορούν να τις δουν, να τις συνειδητοποιήσουν.
Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος λοιπόν διαπιστώνουμε ότι η Ελλάδα μπήκε στα Μνημόνια για να φτωχοποιηθεί έως εξαθλίωσης ο λαός της και να ξεπουληθούν αντί πινακίου φακής τα περιουσιακά της στοιχεία.
7 χρόνια Μνημόνια και το διεφθαρμένο ελληνικό κράτος το οποίο μαζί με τους εγχώριους Ολιγάρχες αποτελούν τις αιτίες της χρεοκοπίας παραμένει κραταιό και αλώβητο.
Κανείς από τους δανειστές δεν έδωσε δεκάρα τσακιστή για να υπάρξει μεταρρύθμιση του κράτους, αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και πραγματικά κίνητρα για επενδύσεις.
Ολα αυτά τα χρόνια η μοναδική αγωνία των δανειστών-θεσμών ήταν να φτωχοποιήσουν έως οικονομικής ασφυξίας τους Ελληνες πολίτες.
Τα 3 Μνημόνια που προηγήθηκαν πέτυχαν ακριβώς το στόχο τους και έρχεται το 4ο να δώσει την χαριστική βολή.
Οι μοιραίοι για τη χώρα πρωθυπουργοί των Μνημονίων είναι ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Αλέξης Τσίπρας!
Οταν η Αttica Bank αναγκάζεται να πουλήσει 807 εκατ. ευρώ κόκκινα δάνεια στην τιμή των 70 εκατ. ευρώ αντιλαμβάνεστε ότι όλα έχουν τελειώσει.
Η Ελλάδα σαν λαός και ακίνητη περιουσία μετά τα Μνημόνια δεν αξίζουμε παρά μερικές δεκάδες δις ευρώ.
Σίγουρα λιγότερα πολύ λιγότερα από αυτά που χρωστάμε!
Ολοι Ελληνες μαζί και η έκταση που καταλαμβάνει η Ελλάδα με το στανιό αξίζει 100 δις ευρώ.
Αρα η χώρα και το κράτος έχουν ξοφλήσει-δεν υπάρχουν.
Εκτός αν εκεί έξω έχετε την ψευδαίσθηση ότι η Αργεντινή, η Βενεζουέλα, η Κούβα είναι κράτη με πραγματικές ανεξάρτητες οντότητες.
Δεν πρόκειται για κράτη αλλά για ανέκδοτα.
Σ΄αυτή την κατηγορία ανήκει πλέον και η Ελλάδα.
Είναι μια χώρα-“πελάτης”, του διασυρμού.
Οπως δηλαδή η Φενέρ διέσυρε τον Ολυμπιακό. Ετσι και η Ελλάδα είναι το κράτος που διασύρεται παγκοσμίως. Και θα διασύρεται ώσπου να επιστρέψουμε-μέσω της κατάσχεσης των περιουσιών μας-όσα λεφτά αρπάξαμε σαν ενισχύσεις από τους Ευρωπαίους και τα κάναμε κωλάδικα!
Οι Ελληνες-ανάμεσά τους και αθώοι του αίματος-είναι καταδικασμένοι να παραδώσουν στους δανειστές όλα τα αγαθά που απέκτησαν στην διάρκεια της μεταπολίτευσης με τα κοινοτικά δάνεια από την εποχή των ΜΟΠ μέχρι σήμερα αλλά και τα λεφτά που πήραμε από του Αμερικανούς με τα σχέδια Μάρσαλ, τις Βάσεις και όχι μόνο.
Ηδη όπως αποκαλύπτει η Gillian Rothschild οι Ελληνες σταμάτησαν να πληρώνουν τα στεγαστικά του δάνεια γιατί πλέον δεν έχουν μία. Ολα τα λεφτά τα κατασπάραξε το Κράτος-νταβατζής.
Από την στιγμή που οι Ελληνες δανειολήπτες σταμάτησαν να πληρώνουν είναι θέμα ελάχιστου διαστήματος να γίνει άγριο κούρεμα καταθέσεων μπας και μείνει όρθια καμμιά τράπεζα.
Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή βγήκε στην κυριολεξία στο σφυρί. Χρειάστηκε να περάσουν 7 χρόνια και να έλθει ένας “αριστερός” πρωθυπουργός να υπογράψει την θανατική καταδίκη λαού και κράτους. Και ο λόγος δεν ήταν άλλος από το να επιστρέψουμε στους δανειστές τα τρις ευρώ που καταχραστήκαμε στην διάρκεια της μεταπολίτευσης.
Για να σας το πούμε απλά: Αυτοί που μάς δάνειζαν όλα αυτά τα χρόνια στείλαν τους “μπράβους-Θεσμούς” όχι να μας βοηθήσουν να φτιάξουμε το κράτος και να βγάλουμε λεφτά ώστε να επιστρέψουμε τα δανεικά αλλά για να μας σπάσουν τα χέρια και τα πόδια κατάσχοντας άμεσα κάθε περιουσιακό στοιχείο. Ο Τσίπρας έβαλε την μονογραφή του στην κατάσχεση της χώρας από τους δανειστές.
killbill
Διαβάστε ΕΔΩ

kourdistoportocali.com
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου