Amfipoli News: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΔΕΙΤΕ τι άλλαξε στο Instagram και θα ξετρελαθείτε!

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΔΕΙΤΕ τι άλλαξε στο Instagram και θα ξετρελαθείτε!


Όσοι χρησιμοποιείτε την δημοφιλή εφαρμογή για να μοιράζεστε φωτογραφίες με τους ακόλουθούς σας, σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί γιατί δεν μπορείτε να ανεβάσετε φωτογραφίες από τον υπολογιστή, αλλά μόνο από το κινητό σας.

Η εταιρεία φαίνεται να άκουσε τα παράπονα των χρηστών και πλέον μπορούμε να ανεβάσουμε φωτογραφίες μέσω του mobile browser του instagram. Μπαίνετε δηλαδή στην σελίδα του Instagram από τον υπολογιστή σας, βάζετε τους κωδικούς που χρησιμοποιείτε και στην εφαρμογή και αφού συνδεθείτε μεταβαίνετε στην mobile version της εφαρμογής, ώστε να μπορέσετε να ανεβάσετε φωτογραφίες απευθείας από τον υπολογιστή σας.

Βέβαια, θα πρέπει να γνωρίζετε πως δεν θα έχετε τις δυνατότητες που έχετε με την εφαρμογή, δηλαδή να προσθέσετε φίλτρα, να ανεβάσετε κάποιο story ή να στείλετε direct μήνυμα σε κάποιον άλλον χρήστη, σύμφωνα με πληροφορίες από το techcrunch.com. Οι επιλογές του να ανεβάσετε μία εικόνα από τον υπολογιστή σας θα είναι περιορισμένες, αφού θα μπορείτε μόνο να κάνετε περιστροφή και κόψιμο της εικόνας.

Ακόμη κι αυτό όμως είναι ένα βήμα, κι ελπίζουμε στο μέλλον να εξελιχθούν τα πράγματα ακόμα περισσότερο.
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου