Amfipoli News: Το πιο ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό: Σκοτώνει τις μολύνσεις στο σώμα

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Το πιο ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό: Σκοτώνει τις μολύνσεις στο σώμα



Σήμερα, οι άνθρωποι ξοδεύουν χρήματα σε διάφορα αντιβιοτικά για να θεραπεύσουν διάφορες μολύνσεις στο σώμα. Αλλά, υπάρχει ένας φυσικός τρόπος με τον οποίο μπορείτε να θεραπεύσετε τις περισσότερες μολύνσεις, να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα. και να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας.
Αυτό το φυσικό αντιβιοτικό προστατεύει την υγεία σας χρησιμοποιώντας τις αντι-ιικές, αντιβακτηριακές, αντιμυκητιακές και αντιπαρασιτικές ιδιότητες του. Θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε τις πιο επικίνδυνες λοιμώξεις.
Φροντίστε να φοράτε γάντια όταν χειρίζεστε τα συστατικά, ειδικά στο μέρος όπου θα πρέπει να προσθέσετε τις καυτερές πιπεριές. Το μυρμήγκιασμα (μούδιασμα) σίγουρα δεν θα φύγει από τα χέρια σας εύκολα. Αυτό το τονωτικό έχει έντονη οσμή, γι ‘αυτό μην εκπλαγείτε αν διεγείρει τα ιγμόρεια σας.
Οφέλη για την υγεία:
Το σκόρδο έχει ισχυρές αντιβακτηριακές και αντιβιοτικές ιδιότητες.
Τα συμβατικά αντιβιοτικά σκοτώνουν τα φιλικά βακτήρια, ενώ το σκόρδο στοχεύει μόνο τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς. Αυξάνει το επίπεδο των υγιών βακτηρίων. Ως ένας ισχυρός αντιμυκητιακός παράγοντας, το σκόρδο καταστρέφει αντιγόνους, παθογόνους, και επικίνδυνους μικροοργανισμούς που προκαλούν ασθένειες.
Ως πλησιέστερος συγγενής του σκόρδου, το κρεμμύδι έχει παρόμοια, αλλά ελαφρώς ηπιότερη δράση.Το κρεμμύδι είναι ένα λαχανικό με ισχυρές διουρητικές, αντιβιοτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες
 Όταν συνδυάζονται μαζί με το σκόρδο δημιουργούν ένα ισχυρό δίδυμο.
Το χρένο είναι καλό για τα ιγμόρεια και τους πνεύμονες. Είναι σε θέση να ανοίγει τα κανάλια των κόλπων και να τονώνει την κυκλοφορία.
Οι πιπεριές τσίλι είναι τα πιο ισχυρά κυκλοφοριακά διεγερτικά που έγιναν ποτέ γνωστά. Έχει αντιβιοτικές ιδιότητες που καταπολεμούν τους μικροοργανισμούς.
Ο κουρκουμάς είναι το πιο ισχυρό μπαχαρικό που αναγνωρίζεται από τους εμπειρογνώμονες σε θέματα υγείας. Καθαρίζει τις μολύνσεις και μειώνει τη φλεγμονή. Εμποδίζει την ανάπτυξη του καρκίνου και αποτρέπει την άνοια. Οι άνθρωποι συχνά τον χρησιμοποιούν για τη θεραπεία του πόνου στις αρθρώσεις.
Το μηλόξυδο ήταν μία από τις μόνο δύο φυσικές θεραπείες του Ιπποκράτη,  πατέρα της ιατρικής, που χρησιμοποιούσε, μαζί με το μέλι.
Το μηλόξυδο έχει υψηλή αντιοξειδωτική, αντι-μυκητιασική, αντι-φλεγμονώδη και αντιβακτηριδιακή ιδιότητες. Βοηθά επίσης στην πέψη.
Το μηλόξυδο είναι πλούσιο σε πηκτίνη. Είναι μια ίνα που μειώνει την κακή χοληστερόλη και ομαλοποιεί την πίεση του αίματος.
Το μηλόξυδο διεγείρει την εξαγωγή  ασβέστιου από τα τρόφιμα που συνδυάζονται με αυτό. Αυτό διατηρεί τα οστά σας ισχυρά.
Το μηλόξυδο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο. Θα σας βοηθήσει επίσης να εξαλείψετε τις τοξίνες από το σώμα σας.
Το μηλόξυδο είναι πλούσιο σε μηλικό οξύ, γνωστό για την ικανότητά του στην καταπολέμηση μυκητικών και βακτηριακών μολύνσεων. Το μηλικό οξύ διαλύει καταθέσεις του ουρικού οξέος γύρω από τις αρθρώσεις, και ανακουφίζει από πόνους στις αρθρώσεις. Αυτό διευκολύνει την αποβολή του ουρικού οξέος από το σώμα.
Συστατικά (όλα πρέπει να είναι βιολογικά και φρέσκα):
700 ml μηλόξυδο (οργανικό)
¼ φλιτζάνι ψιλοκομμένο σκόρδο
¼ φλιτζάνι κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 φρέσκες πιπεριές, τις πιο καυτερές που μπορείτε να βρείτε (φοράτε γάντια όταν καθαρίζετε τις πιπεριές)
¼ φλιτζάνι τζίντζερ, τριμμένο
2 κουταλιές της σούπας χρένο, τριμμένο
2 κουταλιές της σούπας σκόνη κουρκούμη ή 2 κομμάτια ρίζα κουρκουμά
Προετοιμασία:
  • Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, αλλά χωρίς το ξύδι.
  • Βάζουμε το μείγμα σε ένα γυάλινο βάζο .
  • Ρίχνουμε το μηλόξυδο , και γεμίζουμε το βάζο μέχρι επάνω. Τα δύο τρίτα του βάζου θα πρέπει να αποτελούνται από ξηρά συστατικά, και το υπόλοιπο θα πρέπει να γεμίσει με μηλόξυδο. Αυτή είναι η τέλεια αναλογία.
  • Κλείνουμε καλά και ανακινούμε.
  • Κρατάμε το φάρμακο σε δροσερό και ξηρό μέρος για περίπου 2 εβδομάδες. Ανακινούμε το βάζο κάθε μέρα, ή ακόμα καλύτερα, αρκετές φορές την ημέρα.
  • Μετά από δύο εβδομάδες σουρώνουμε το υγρό μέσα από μια γάζα και πιέζουμε καλά, ώστε το μείγμα να μπορέσει να απελευθερώσει τους χυμούς του.
Δεν είναι απαραίτητο να κρατήσετε το τονωτικό στο ψυγείο σας, καθώς αυτό δεν χαλάει τόσο εύκολα.
Να είστε προσεκτικοί, το τονωτικό έχει ισχυρή καυτερή γεύση! Μπορεί να μην είναι πολύ νόστιμο, αλλά θα έχετε πολλά οφέλη από αυτό.
Δοσολογία:
  • Βάλτε το μείγμα στο στόμα σας και κάντε γαργάρα για λίγα δευτερόλεπτα πριν το καταπιείτε.
  • Μην αραιώσετε το τονωτικό με νερό ή χυμό, καθώς κάτι τέτοιο θα μειώσει την ισχυρή δράση του.
  • Μια κουταλιά της σούπας κάθε μέρα είναι αρκετή για να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα και για την καταπολέμηση του κρυολογήματος.
  • Αυξήστε σταδιακά τη δόση κάθε μέρα μέχρι να είστε σε θέση να πιείτε ένα μικρό ποτήρι ανά ημέρα, κατά προτίμηση ένα ποτήρι του λικέρ.
  • Για τη θεραπεία πιο σοβαρών ασθενειών ή λοιμώξεων, καταναλώστε μια κουταλιά του φαρμάκου 5-6 φορές την ημέρα.
Χρησιμοποιήστε αυτό το ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό  για να προστατεύσετε την υγεία σας και να καταπολεμήσετε τις ασθένειες.
Τα φυσικά αντιβιοτικά είναι πάντα η καλύτερη επιλογή!
dailynutritionnews.com, ekriti.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου