Amfipoli News: 11 Επτασφράγιστα Μυστικά που η Βιομηχανία της Μόδας δεν θα ήθελε ποτέ να αποκαλυφθούν στις Γυναίκες

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

11 Επτασφράγιστα Μυστικά που η Βιομηχανία της Μόδας δεν θα ήθελε ποτέ να αποκαλυφθούν στις Γυναίκες


Έχετε αναρωτηθεί πώς γίνεται οι διάσημοι να δείχνουν πάντα εντυπωσιακοί, παρά την ηλικία και το δύσκολο πρόγραμμά τους; Παραδεχόμαστε ότι τους ζηλεύουμε λιγάκι, αλλά κατανοούμε ότι έχουν έναν ολόκληρο στρατών ειδικών από πίσω τους.
Ωστόσο, οι βασικές αρχές είναι απλές και διαθέσιμες σε όλους. Ας …
Έχετε αναρωτηθεί πώς γίνεται οι διάσημοι να δείχνουν πάντα εντυπωσιακοί, παρά την ηλικία και το δύσκολο πρόγραμμά τους; Παραδεχόμαστε ότι τους ζηλεύουμε λιγάκι, αλλά κατανοούμε ότι έχουν έναν ολόκληρο στρατών ειδικών από πίσω τους.
Ωστόσο, οι βασικές αρχές είναι απλές και διαθέσιμες σε όλους. Ας ρίξουμε μαζί μια ματιά.
1. Μην κάνετε εκπτώσεις στα πλεονεκτήματα του αντηλιακού
Το όμορφο και υγιές δέρμα απαιτεί τακτική χρήση αντηλιακού. Η Mamie McDonald, ειδικός η οποία δούλευε με την Madonna, λέει ότι ό,τι άλλο κι αν κάνετε θα είναι μάταιο αν παραλείψετε αυτόν τον κανόνα. Ένας άλλος ειδικός, ο Dr. Lancer, συμβουλεύει να χρησιμοποιείτε κρέμα με τουλάχιστον 30 SPF και να την ανανεώνετε μέσα στη μέρα.
2. Μην στεγνώνετε υπερβολικά το δέρμα αν υπάρχει φλεγμονή
Οι περισσότερες κρέμες κατά των σπυριών περιέχουν υπεροξείδιο του βενζύλιου που στεγνώνει το δέρμα, επιδεινώνει την φλεγμονή και αυξάνει την παραγωγή σμήγματος. Το αλκοόλ δρα με παρόμοιο τρόπο, άρα μην το χρησιμοποιείτε για να ξεφορτωθείτε τα σπυράκια. Ο Dr. Harold Lancer προτείνει να στρέψετε την προσοχή σας στην απολέπιση με σαλικυλικό ή γαλακτικό οξύ και καθαριστικές μάσκες με πηλό.
4
Λέμε ευχαριστώ στα νέα μας μέλη με κουπόνια αξίας 42€
3. Μην ξεχνάτε τον λαιμό
Ο λαιμός είναι σημαντικό κομμάτι του σώματος μιας γυναίκες και προδίδει την ηλικία της, άρα είναι πολύ σημαντικό να τον φροντίζετε. Το δέρμα σε αυτό το σημείο είναι λεπτό και απαιτεί φροντίδα, όπως και το πρόσωπο.
5
4. Τρίψτε ένα παγάκι στο δέρμα σας
Η Dr. Ava Shamban, δερματολόγος από την Santa Monica, συμβουλεύει να τρίβετε το πρόσωπο σας με ένα παγάκι για μερικά δευτερόλεπτα για να δώσετε λάμψη στο πρόσωπο σας. Αυτό το απλό κόλπο ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος και το δέρμα αρχίζει να λάμπει.
5. Βολέψτε τα καλλυντικά σας σωστά
Η Dr. Debra Jaliman προειδοποιεί ότι δεν πρέπει να αποθηκεύουμε τα καλλυντικά μας στο μπάνιο, επειδή η ζέστη και η υγρασία τα κάνουν να λήγουν πιο γρήγορα. Οι κρέμες ομορφιάς και τα υπόλοιπα καλλυντικά που δεν χρησιμοποιείτε συχνά πρέπει να μπαίνουν στο ψυγείο.
7
6. Ό,τι ακουμπά το δέρμα πρέπει να είναι καθαρό
Ο Dr. Lancer λέει ότι δεν πρέπει να ακουμπάτε το δέρμα σας με βρόμικά χέρια. Αλλάξτε μαξιλαροθήκες τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα αν έχετε ξηρό ή κανονικό δέρμα ή κάθε 3 μέρες αν το δέρμα σας είναι λιπαρό. Καθαρίζετε που και που την οθόνη του κινητού σας.
8
7. Μην χρησιμοποιείτε απολεπιστικά και σφουγγαράκια για το πρόσωπο, ειδικά αν είστε επιρρεπείς στην ακμή
Η Christie Kidd, ειδικός από το Beverly Hills, συμβουλεύει να μην χρησιμοποιείτε λειαντικά προϊόντα (απολεπιστικά, σφουγγάρια, πινέλα) αν έχετε ακμή: αυτό θα οδηγήσει σε χειρότερη φλεγμονή. Όλοι οι τύποι δέρματος χρειάζονται καθαρισμό χωρίς σαπούνι και για να μειώσετε τις κοκκινίλες και την φλεγμονή, βάλτε νερό και ασπιρίνη στα ερεθισμένα σημεία.
9


8. Μασάζ προσώπου για να ξεφορτωθείτε τους μαύρους κύκλους

Ο Ole Henriksen συμβουλεύει να κάνετε μασάζ στην λεμφική αποστράγγιση κατά των μαύρων κύκλων. Αυτή η διαδικασία ενεργοποιεί την λεμφική ροή, το δέρμα γίνεται πιο απαλό και οι σακούλες εξαφανίζονται. Επιπλέον, μπορείτε να μάθετε να το κάνετε μόνες σας στο σπίτι.
10
9. Προσέξτε τα χέρια σας
Τα χέρια απαιτούν τόση φροντίδα όση ο λαιμός, γιατί το δέρμα εκεί είναι λεπτό και ευαίσθητο. Κάντε δουλειές φορώντας γάντια και βάζετε συχνά ενυδατική. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιείτε και αντιγηραντικές κρέμες. Μην ξεχνάτε το αντηλιακό!
10. Καθαρίστε καλά το δέρμα
Η δερματολόγος Debra Jaliman τονίζει ότι δεν πρέπει ποτέ να πέφτετε για ύπνο βαμμένη. Αυτό οδηγεί σε κλειστούς πόρους και φλεγμονές. Όσο απλό κι αν ακούγεται, μην το αγνοείτε.


11. Πάντα να βγάζετε το σουτιέν πριν πέσετε για ύπνο

Όσο κι αν θέλετε να αφήσετε το σουτιέν όταν κοιμάστε, ό,τι κι αν έχετε ακούσει ότι κάνει καλό στο στήθος, η αλήθεια είναι ότι οι γιατροί είναι κατά. Το σουτιέν, ειδικά αν είναι σφιχτό ή με μπανέλα, περιορίζει την ροή του αίματος και οδηγεί σε προβλήματα υγείας. Επιπλέον, δημιουργεί ερεθισμούς, ανησυχία και κάνει το δέρμα πιο σκούρο στα σημεία όπου ακουμπάνε οι τιράντες και η μπανέλα.
13
 brightside.me


Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου