Υλικά:
4 στήθη κοτόπουλου
1,5 φλιτζάνι ψίχα ψωμιού
1 φλιτζάνι φρέσκο τριμμένο τυρί παρμεζάνα
1 φλιτζάνι μοτσαρέλα
3 κουταλιές της σούπας μαϊντανό
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
1/2 ματσάκι βασιλικό φρέσκο ψιλοκομμένο
2,5 φλιτζάνια σάλτσα
1,5 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
πιπέρι για γεύση
Εκτέλεση:
1. Σε ένα ταψί, περιχύνουμε την σάλτσα ντομάτας ομοιόμορφα και στη συνέχεια στρώνουμε τη μοτσαρέλα και το βασιλικό από πάνω.
2. Βάζουμε και στις δύο πλευρές του κοτόπουλου αλάτι και πιπέρι και στη συνέχεια το τοποθετούμε ομοιόμορφα στο ταψί, πάνω από τη μοτσαρέλα
3. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε, την ψίχα, την παρμεζάνα, τον μαϊντανό και τη ρίγανη. Τα ρίχνουμε ομοιόμορφα πάνω από το κοτόπουλο και στη συνέχεια ψήνουμε στους 190 ° C για 1 ώρα
4. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε
Σ
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου