Amfipoli News: Πύλη του Λέοντα 8-8-2017

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Πύλη του Λέοντα 8-8-2017


Κάθε χρόνο ο Ήλιος, η Γη και ο Σείριος κινούνται σε συγκεκριμένα σημεία στον ουρανό ενεργοποιώντας την Πύλη του Λέοντα.

Η Πύλη του Λέοντα ανοίγει στις 26 Ιουλίου έως τις 12 Αυγούστου, ωστόσο είναι ισχυρότερη στις 8 Αυγούστου. Είναι αυτή τη μέρα στην οποία μπορούμε να λάβουμε την πλήρη αφθονία της μαγικής και ισχυρής ενέργειας που προσφέρεται.

Για να καταλάβουμε όμως τι είναι η Πύλη του Λέοντα, είναι σημαντικό να καταλάβουμε τι κάνουν αυτοί οι τρεις κοσμικοί παίκτες (Γη, Ήλιος και Σείριος).

Για να ενεργοποιηθεί η Πύλη του Λέοντα, η Γη πρέπει να φτάσει σε αυτό που είναι γνωστό ως Γαλαξιακό Κέντρο. Στην αστρολογία, το Γαλαξιακό Κέντρο θεωρείται ότι είναι το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος και η καρδιά του Σύμπαντος μας.

Αν το σκεφτούμε συμβολικά, είναι σαν ο πλανήτης Γη να έχει φτάσει στο κέντρο της καρδιάς του Γαλαξία και από εκεί μπορεί να παρατηρήσει τη ζωή με περισσότερη κατανόηση, περισσότερη συμπόνια και από μια θέση συναίσθησης παρά διανόησης.

Το Γαλαξιακό Κέντρο είναι ένα από τα πιο υψηλά φορτισμένα σημεία ενέργειας στο ηλιακό σύστημα και περιέχει δονήσεις που συχνά δεν μπορούμε να βιώσουμε. Για το λόγο αυτό, όταν η Γη κινείται προς το Γαλαξιακό Κέντρο, όλοι μπορούμε να λάβουμε μαζικές λήψεις ενέργειας υψηλότερης συχνότητας.

Αυτή η ενέργεια μπορεί να ενισχύσει την πνευματική αφύπνιση, να οδηγήσει σε νέες ιδέες ή μια νέα συνειδητότητα καθώς επίσης να βοηθήσει στην ανύψωση της συνειδητότητας του πλανήτη.

Την ίδια στιγμή όπου η Γη ευθυγραμμίζεται με το Γαλαξιακό Κέντρο, ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Σείριο.

Ο Σείριος είναι γνωστός ως Πνευματικός Ήλιος και θεωρείται ότι κατέχει τη γνώση και τη σοφία από τα υψηλότερα Θεϊκά βασίλεια.

Όταν ο Ήλιος και ο Σείριος συναντώνται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι ενέργειές τους εντείνονται και είμαστε σε θέση να λάβουμε “φωτεινή ενέργεια” και από τα δύο αυτά ουράνια σώματα.

Ο Ήλιος μας είναι ήδη ζεστός και αρκετά θρεπτικός για να παράγει την ενέργεια της ζωής, αλλά φανταστείτε τι συμβαίνει όταν συνδυάζει τις δυνάμεις του με το Σείριο.

Αυτή η εξαιρετικά ενεργοποιημένη και πνευματικά προηγμένη ενέργεια από το Σείριο θα φιλτραριστεί μέσω των ακτίνων του δικού μας Ήλιου στη Γη, βοηθώντας να ενεργοποιηθεί η Πύλη ώστε να μας σταλεί μια εισροή υψηλότερης ενεργειακής δόνησης για αξιοποίηση.

Ο Ήλιος, που βρίσκεται στον αστερισμό του Λέοντα, ο οποίος συμβολίζεται από το Λιοντάρι, είναι ο λόγος που η πύλη ονομάζεται Πύλη του Λέοντα.

Είναι επίσης ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι αυτή η Πύλη βρίσκεται στο αποκορύφωμά της στις 8 Αυγούστου ή 8-8. Στην αριθμολογία, ο αριθμός 8 είναι ένας ισχυρός αριθμός που αντιπροσωπεύει το άπειρο, τη δύναμη, τη θεία σύνδεση, την αναγέννηση και τα ανώτερα βασίλεια.

Τι σημαίνουν όμως όλα αυτά για εμάς;

Όταν οι ψυχές μας ήρθαν σε αυτή τη Γη, ήρθαμε για μια ανθρώπινη εμπειρία και πολλοί από εμάς τελικά δεν ζούμε στο μέγιστο δυναμικό των ανθρώπινων δυνατοτήτων μας.

Ως άνθρωποι, ήρθαμε να εξερευνήσουμε, να δοκιμάσουμε, να ταξιδέψουμε, να ζήσουμε και να βιώσουμε τα συναισθήματα και τα χρώματα της Γης. Αλλά πολλοί παγιδεύονται στη μονοτονία της καθημερινής ζωής και ξεχνούν το λόγο που ήρθαν εδώ για να ζήσουν μια αληθινή και μοναδική εμπειρία..

Ενώ όλοι έχουμε έναν πνευματικό πυρήνα, χρειάζεται να επικεντρωθούμε σε ακόμη περισσότερη ευγνωμοσύνη για τις ανθρώπινες πλευρές της ζωής.

Το να είσαι άνθρωπος συχνά έχει ένα κακό περιτύλιγμα, αλλά ως άνθρωποι είμαστε καταπληκτικά, παθιασμένα και συμπονετικά όντα που έχουμε τόσο πολλά να προσφέρουμε στον κόσμο. Χρειάζεται να αγκαλιάσουμε την ανθρωπιά μας και να δούμε τι μας κάνει να νιώθουμε πιο ζωντανοί και αληθινοί.

Τι μας κάνει να αισθανόμαστε χαρούμενοι ή ευτυχισμένοι ως ζωντανοί στην ανθρώπινη μορφή μας; Ποιες εμπειρίες θέλουμε να έχουμε στη Γη που κάνουν αυτή τη ζωή να αξίζει πραγματικά;

Αυτά είναι τα ερωτήματα τα οποία η Πύλη του Λέοντα του 2017 μας ζητά να διερευνήσουμε – χρειάζεται να ξεκαθαρίσουμε ποια είναι όλα αυτά που δίνουν στη ζωή μας αληθινή αξία και στη συνέχεια να θέσουμε τα βήματα δράσης για να τα κάνουμε να συμβούν.

Το τελευταίο μήνυμα για την Πύλη του Λέοντα τον Αυγούστου του 2017 είναι να αφαιρέσουμε την ενεργητική “ρύπανση” από το σώμα μας. Αυτή η Πύλη του Λέοντα πρόκειται να φέρει βαθιά ίαση και καθαρισμό, εφ ‘όσον επιτρέψουμε σε αυτήν την ενέργεια να μας αγκαλιάσει με αγάπη και φως.

Μια μερική Σεληνιακή Έκλειψη πραγματοποιείται μόλις μία ημέρα πριν από την Πύλη του Λέοντα στις 7 Αυγούστου στο ζώδιο του Υδροχόου και όλοι καλούμαστε να απελευθερώσουμε, να θεραπεύσουμε και να καθαρίσουμε ώστε να μπορέσουμε να λάβουμε το καινούριο στη ζωή μας.

Για να λάβουμε τις υψηλότερες αναβαθμισμένες ενέργειες από την Πύλη του Λέοντα στις 8 Αυγούστου 2017 χρειάζεται να παραμείνουμε ένα καθαρό και ανοιχτό κανάλι απελευθερώνοντας και αφήνοντας πίσω όλα όσα δεν εξυπηρετούν πια το ανώτερο καλό μας

foreverconscious.com, katohika.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου