Amfipoli News: Οι κρυπτοέλληνες της Τουρκίας: Ξεχασμένοι από την Ελλάδα τη στιγμή που οι Τούρκοι παρουσιάζουν μειονότητες από το πουθενά (video)

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Οι κρυπτοέλληνες της Τουρκίας: Ξεχασμένοι από την Ελλάδα τη στιγμή που οι Τούρκοι παρουσιάζουν μειονότητες από το πουθενά (video)



Ο ελληνισμός ζει και… βασιλεύει στην Τουρκία κρατώντας με κάθε τρόπο τα ιδανικά των προγόνων μας, τα ιερά και τα όσια των αγίων ορθόδοξων πατέρων μας και τις παραδόσεις του έθνους!
Οι Έλληνες του Πόντου, ζουν ακόμη στην Τουρκία ως κρυπτοέλληνες και κρυπτοχριστιανοί, διατηρώντας τα γλωσσικά στοιχεία με πολλούς ιδιωματισμούς αλλά εμποτισμένα με λέξεις ελληνικές!
Αυτοί οι Έλληνες, οι κρυπτοέλληνες, ζουν σε έδαφος εχθρικό, ξεχασμένοι από τη μητέρα Ελλάδα, τη στιγμή που η Τουρκία πληρώνει πολλά εκατομμύρια για να προπαγανδίζει και να παίζει παιχνίδια σε βάρος της χώρας μας σε ευαίσθητες περιοχές όπως είναι αυτή της Θράκης, μιλώντας ολοένα και πιο δυνατά πλέον για εθνικές μειονότητες.
Δείτε δύο γυναίκες να μιλούν τα ποντιακά και να ανεβαίνουν με φορτίο χόρτων για τα ζώα τους. Κανείς δεν μιλά για τους ξεχασμένους Έλληνες του Πόντου, ενώ η Τουρκία όπως προαναφέραμε, παρουσιάζει μειονότητες από το πουθενά.
Δείτε το βίντεο
πηγη: doureiostupos.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου