Amfipoli News: Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΗΚΥΤΑΣ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ(Βίντεο)

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΗΚΥΤΑΣ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΤΑΙ(Βίντεο)



Η πιο σοβαρή και πιο θανατηφόρα ασθένεια στη ιστορία του ανθρώπου όπως είναι γνωστό είναι ο καρκίνος. Και όμως  σύμφωνα με έναν Ιταλό γιατρό ερευνητή-επιστήμονα ο καρκίνος δεν είναι ασθένεια αλλά είναι ένας μύκητας που μάλιστα θεραπεύεται  και εδώ είναι το εντυπωσιακό όπως υποστηρίζει ο Ιταλός γιατρός Tulio Simoncini με την μαγειρική σόδα.
Ο Ιταλός ιατρός Tulio Simoncini έχει χρησιμοποιήσει την μαγειρική σόδα σε πάρα πολλές διαφορετικές περιπτώσεις καρκίνου με θαυματουργικά αποτελέσματα. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει, η θεραπεία αυτή δεν είναι καθόλου επιβλαβής και κάποιος που πάσχει από αυτήν την ασθένεια  δεν έχει τίποτα να χάσει δοκιμάζοντας την. Σε αντίθεση με τον Ιταλό ιατρό η σύγχρονη ιατρική ουσιαστικά δεν έχει βρει κάποια επισφαλή μέθοδο θεραπείας.
Από την άλλη, οι πολυεθνικές  φαρμακευτικές εταιρίες έχουν μεγάλο συμφέρον να υπάρχει αυτό το αθεράπευτο της ασθένειας  για να μπορούν να γίνονται οι πολύ δαπανηρές χειροθεραπείες και η κατανάλωση αμέτρητων φαρμάκων για τον καρκίνο.
Ο Ιταλός ιατρός Tulio Simoncini ξεκίνησε την έρευνα από το γεγονός ότι τα καρκινώματα στο ανθρώπινο οργανισμό προκαλούνται από ειδικές μυκητιάσεις που προσβάλουν  τα μέλη του σώματος . Οι μύκητες  αυτοί σύμφωνα με  την ίδια θεωρία του Ιταλού επιστήμονα προσβάλουν το ανθρώπινο σώμα  αδρανοποιούν το ανοσοποιητικό σύστημα και γεννούν τα καρκινικά κύτταρα. συγκεκριμένα  το μεγαλύτερο ποσοστό των καρκίνων έχει αποδειχτεί ότι προκαλείται από το μύκητα Candida, όπως έχει αποδειχτεί από εντατικές επιστημονικές έρευνες και από ιστολογικές εξετάσεις.
Είναι γεγονός πως η κλασσική ιατρική δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να θεραπεύσει αυτή την ασθένεια. Υπάρχουν όμως πολλές εναλλακτικές θεραπευτικές μέθοδοι όπως προτείνει ο Ιταλός επιστήμονας με την μαγειρική σόδα. Στο κάτω κάτω δεν έχετε τίποτα να χάσετε δοκιμάζοντας αυτή τη μέθοδο η οποία δεν έχει καμία παρενέργεια και το κυριότερο προσφέρει μια μεγάλη ελπίδα  και σοβαρή προοπτική  θεραπείας της επάρατης νόσου.
Ο Ιταλός ιατρός προτείνει να παίρνετε 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα  σε ένα ποτήρι νερό 2 φορές την ήμερα κάθε πρωί και βράδυ για ένα μήνα.

 

 Για το ίδιο θέμα παραπέμπουμε σε προηγούμενο άρθρο μας.

H ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου