Amfipoli News: Το Πείραμα της Φιλαδέλφειας: Οι Επιζώντες, η Τηλεμεταφορά και ο Αινστάιν

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Το Πείραμα της Φιλαδέλφειας: Οι Επιζώντες, η Τηλεμεταφορά και ο Αινστάιν



Φανταστείτε να βρίσκεστε σε ένα πολεμικό πλοίο το οποίο ξαφνικά εξαφανίζεται και εμφανίζεται μετά από δευτερόλεπτα κάπου αλλού. Φανταστείτε ότι δεν βιώσατε μόλις μια τηλεμεταφορά αλλά ταξιδέψατε και μερικά χρόνια μπροστά στο μέλλον. Μπορεί να ακούγεται σαν ιστορία επιστημονικής φαντασίας αλλά υπάρχει μια θεωρία που υποστηρίζει ότι το Αμερικανικό Ναυτικό το έκανε.
Το 1953 με την ανάμιξη των ΗΠΑ στον Β” Παγκόσμιο Πόλεμο.
Σύμφωνα με μαρτυρίες που δημοσιεύθηκαν στο βιβλίο του Morris K. Jessup (ενός αστρονόμου που εκπαιδεύθηκε στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν), το Αμερικανικό Ναυτικό πραγματοποίησε ένα πείραμα που έγινε γνωστό ως «Το πείραμα της Φιλαδέλφειας».
Σύμφωνα με τη θεωρία οι Αμερικανοί κατάφεραν να κάνουν αόρατο το αντιτορπιλικό USS Eldridge.
Το αντιτορπιλικό υποτίθεται ότι εξαφανίστηκε αύτανδρο στην Φιλαδέλφεια σε κλάσματα του δευτερολέπτου.
Σύμφωνα με την θεωρία το USS Eldridge τηλεμεταφέρθηκε σε μια ναυτική βάση στο Νόρφολκ της Βιρτζίνια.
Μάρτυρας του συμβάντος ήταν ο ναυτικός Carl Allen, ο οποίος ανέφερε επίσης ότι είδε κάποια μέλη του πληρώματος νεκρά στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου.
Οι επιζώντες του πειράματος λέγεται ότι κλείστηκαν σε ψυχιατρική κλινική.
ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ
Λέγεται ότι τα μέλη του πληρώματος υπέστησαν πλύση εγκεφάλου για να ξεχάσουν το περιστατικό.

Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΑΙΝΣΤΑΙΝ
Σύμφωνα με το History Channel, ο Άλμπερτ Άινσταιν ανέπτυξε ένα σχέδιο για το αμερικανικό στρατό το οποίο θα εξηγούσε το φαινόμενο.
Σύμφωνα με την θεωρία ενοποιημένου πεδίου (UFT), για όλα θα μπορούσε να ευθύνεται μια ηλεκτρομαγνητική συσκευή. Οι ΗΠΑ θα κατάφερναν να διασχίσουν τον ωκεανό χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τον εχθρό ο οποίος είχε στήσει νάρκες για τα συμμαχικά πλοία.

ΑΟΡΑΤΟ
Σύμφωνα με το History Channel, ο Άινσταιν έκανε ένα πείραμα τοποθετώντας ένα ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο στο πλοίο το οποίο το έκανε “αόρατο” για τα ραντάρ και τις νάκρες. Αλλά υποτίθεται ότι στην πραγματικότητα το πείραμα είχε άλλο αποτέλεσμα.

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ
Ο Carl Allen δεν θέλησε να το κρατήσει μυστικό και έγραψε στον αστρονόμο Morris K. Jessup.
Εντυπωσιασμένος από τις ιστορίες αυτές, ο Morris K. Jessup ξεκίνησε νέες έρευνες που αποκάλυψαν κάποια πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΘΑΝΑΤΟΣ
Πριν όμως προλάβει να ανακοινώσει τα συμπεράσματά του, βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του.
Επίσημα οι έρευνες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για αυτοκτονία αλλά υπάρχουν κάποιοι που ισχυρίζονται ότι δολοφονήθηκε για να μην μιλήσει. Θα μπορούσε άραγε να είναι αλήθεια αυτό;
Το 1969 όμως, ο Carl Allen προσπάθησε να βάλει ένα τέλος στην όλη ιστορία δηλώνοντας δημόσια ότι επρόκειτο για φάρσα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
Η αποκάλυψη αυτή έγινε στα γραφεία του Ερευνητικού Οργανισμού Αέριων Φαινομένων στην Αριζόνα.
Η ιστορία αποτέλεσε έμπνευση για την δημιουργία της ταινίας «Το Πείραμα της Φιλαδέλφειας» που βγήκε στις αίθουσες το 1984. Χρόνια μετά η ταινία προκάλεσε νέες συζητήσεις.
Ο Alfred Bielek εμφανίστηκε με μια νέα μαρτυρία ισχυριζόμενος ότι η ταινία τον βοήθησε να θυμηθεί κάποια πράγματα που έζησε.
Σύμφωνα με τον Alfred Bielek, δεν είχαν μεταφερθεί απλώς σε άλλο μέρος, είχαν ταξιδέψει και στον χρόνο.
Η συγκέντρωση όλης αυτής της ενέργειας, σύμφωνα με τον Bielek, άνοιξε κάποια «είσοδο» μέσω της οποίας τα ΑΤΙΑ ήρθαν στον πλανήτη μας.
Ο Alfred Bielek το τράβηξε κι άλλο λέγοντας ότι το Αμερικανικό Ναυτικό όχι μόνο το ήξερε αλλά κατάφερε να πιάσει και έναν εξωγήινο.
Εκείνοι που δεν πιστεύουν τη θεωρία αυτή αναφέρονται σε αντικειμενικά γεγονότα για να την αποκρούσουν. Εκείνοι που πιστεύουν, ισχυρίζονται ότι οι απαντήσεις βρίσκονται στο USS Eldrigde.
Σύμφωνα με αρχεία, δεν έχει καταγραφεί καμία ανεξήγητη δραστηριότητα και δεν υπάρχει αναφορά ότι το αντιτορπιλικό πέρασε από το Νόρφολκ.

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΟΡΑΤΟ;
Υπάρχουν σύγχρονες επιστημονικές μελέτες σχετικά με την αόρατη κατάσταση οι οποίες δεν έχουν άμεση σχέση με την θεωρία του Άινσταιν.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες τα αεροπλάνα μπορούν να καταστούν “αόρατα” για τα ραντάρ αλλά όχι για το φως.
ΠΗΓΗ:Stars Insider
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου