1 ½ φλυτζάνι σουσάμι
¾ φλυτζανιού μέλι
1 κουταλιά εκχύλισμα βανίλιας
3 κουταλιές κακάο
3 – 4 κουταλιές ταχίνι
Διαδικασία
Βήμα 1
Αρχικά σε μία λεκάνη προσθέτουμε το μέλι, το σουσάμι, τη βανίλια, το κακάο, το ταχίνι και ανακατεύουμε τα υλικά καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Ταχίνι μπορούμε επίσης να φτιάξουμε δικό μας:
Βήμα 2
Στη συνέχεια χωρίζουμε το χαλβά σε 2 μέρη και στο 1 μέρος ρίχνουμε το κακάο και ζυμώνουμε καλά το χαλβά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 3
Τέλος παίρνουμε μία φόρμα, στρώνουμε πρώτα τον σκέτο χαλβά, από πάνω ρίχνουμε αυτόν με το κακάο, τον τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα και μόλις σφίξει τον ξεφορμάρουμε σε μία πιατέλα.
piperatoi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου