Υλικά για σου:125 γρ νερό
125 γρ βούτυρο
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα ζάχαρη
100 γρ αλεύρι γοχ
3 αυγά μεσαία
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε νερό, βούτυρο, ζάχαρη και αλάτι.
Μόλις λιώσει το βούτυρο προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Μόλις κρυώσει προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη πάστα. Κόβουμε με σακούλα το μέγεθος που θέλουμε και ψήνουμε στους 220 για 20-25 λεπτά.
Υλικά για κρέμα σου
200 ml γάλα
30 γρ νισεστε
3 αυγά
50 γρ ζάχαρη
Βανίλια
20 γρ βούτυρο
Σε ένα κατσαρολάκια ζεσταίνουμε λίγο το γάλα με την ζάχαρη.
Σε ένα μπολ χτυπάμε λίγο από το γάλα( κρύο) με το νισεστε και τα αυγά.
Ενσωματώνουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε στην φωτιά !έχει να δέσει η κρέμα.
Προσθέτουμε τέλος την βανίλια και ο βούτυρο.
Κρυώνουμε την κρέμα.
Υλικά για τις sauce
700 ml γάλα
60 γρ νισεστε
2 αυγά
Βανίλια
2 κ.σ Βούτυρο
300 γρ ζάχαρη
100 γρ κουβερτουρα
100 γρ λευκή σοκολάτα
Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία με την κρέμα.
Στο τέλος χωρίζουμε το μείγμα σε δύο μέρη και λιώνουμε μέσα τις σοκολάτες χωριστά , όσο είναι ακόμα ζεστό.
Γεμίζουμε τα σου με την κρέμα και συναρμολογούμε σε μεγάλο μπολ ή σε ατομικά μπολακια.
Nektaria Demertzi -ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ -ΗΔΕΣ
mageirikhkaisuntages.blogspot.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου