Υλικά
Για τη ζύμη
375γρ αλεύρι γοχ
1 κγ αλάτι
7γρ ξηρή μαγιά
1 κγ ζάχαρη
2 κσ ελαιόλαδο
225 νερό χλιαρό νερό
Λίγο λάδι
Για τη σάλτσα ντομάτας
Πεπερόνι
Τσένταρ
Μοτσαρέλα
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το αλεύρι, τη μαγιά, τη ζάχαρη, το αλάτι και τα ανακατεύουμε. Κάνουμε μια λακούβα στη μέση και βάζουμε το νερό και το ελαιόλαδο και αρχίζουμε να ζυμώνουμε.
Μόλις είναι έτοιμη η ζύμη μας την απλώνουμε σε ταψάκι για πίτσα, βάζουμε σάλτσα, τα τυριά και τα πεπερόνι.
Elena Psillia-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ
mageirikhkaisuntages.blogspot.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου