Amfipoli News: Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ...

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ...


Το απόγευμα της Τετάρτης 27 Ιουνίου 2018 συγκεντρώθηκαν Πριεφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες, Δήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, αλλά και εκπρόσωποι φορέων, ομοσπονδιών και συλλόγων από όλη την Μακεδονία (ΚΑΙ από Θράκη ΚΑΙ από άλλες πόλεις της χώρας) σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης για να συζητήσουν για το σκοπιανό ζήτημα. 

Το θετικό είναι ότι επιτέλους η τοπική αυτοδιοίκηση προχώρησε σε μια τέτοια συνάντηση, το ψήφισμα της οποίας θα ασκήσει πίεση στην κυβέρνηση για να ακούσει τη βούληση του λαού και να προκυρήξει δημοψήφισμα. 

Δυστυχώς το αίτημα για δημοψήφισμα είναι ξεπερασμένο πια. Μετά τα μεγάλα συλλαλητήρια και τις διαμαρτυρίες που συνεχίζονται με ακατάπαυστο ρυθμό δεν έχει νόημα να χαραμίζεται μια τόσο όμορφη πρωτοβουλία ζητώντας απλά...δημοψήφισμα. 

Περίμενα να ακούσω από τον Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Γιώργο Πατούλη και τον Λάζαρο Κυρίζογλου ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ για την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών. 

Η κυβέρνηση θα απαντήσει ΟΧΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ...μετά ΤΙ; 

Επειδή δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο κι επειδή σύντομα (12 Ιουλίου) θα απωλέσει η Ελλάδα το πλεονέκτημα του ΒΕΤΟ με την αποδοχή εισόδου των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ περίμενα από τους "αυτοδιοικητικούς" περισσότερα... 
Περίμενα να στείλουν πιο ΑΥΣΤΗΡΟ μήνυμα στην κυβέρνηση. Περίμενα να ακούσω για συλλογή 2 εκατομμυρίων υπογραφών για ΜΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (χρησιμοποιώντας τα ΚΕΠ ως χώρους ταυτοπροσωπείας). 
Περίμενα να ακούσω για κλείσιμο των υπηρεσιών ώστε να καταλυθεί η σάπια λειτουργία του ΕΛληνικού κράτους. 
Περίμενα να ακούσω για νομικές ενέργειες κατά της συμφωνίας των Πρεσπών. 
Περίμενα να ακούσω για ΣΚΛΗΡΗ πίεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 
Εν ολίγοις περίμενα να δω αυτούς τους ανθρώπους να σηκώνουν το λάβαρο της Μακεδονίας ΨΗΛΑ...πολύ ΨΗΛΑ! 

Ας είναι...ίσως να έχουμε καλύτερα νέα αργότερα. 
Εμείς συνεχίζουμε...ες αύριον τα ΣΠΟΥΔΑΙΑ...με "καλά" νέα!

ΤΑΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου