Υλικά
Μια πατάτα βρασμένη και τριμμένη στον τρίφτη
1 κούπα τυρί γκούντα
1 κούπα τυρί ρεγκάτο
1 κούπα κίτρινο τυρί νηστίσιμο
2 ασπράδια αυγών
3 κουταλιάς σούπας αλεύρι λίγο πιπέρι!!
Εκτέλεση
Λιώστε την πατάτα, ρίξτε τα τυριά, χτυπήστε σε μαρέγκα καλά τα ασπράδια αυγού, ρίξτε τα μέσα στα τυριά και στην πατάτα προσθέστε το αλεύρι το πιπέρι, ανακατέψτε καλά ..αφήστε το μείγμα στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Φτιάξτε μπαλάκια και τηγανίστε σε μπόλικο λάδι σε χαμηλή φωτιά για να ψηθούν καλά μέσα..!!
Για να πετύχετε αυτό το χρώμα θα πρέπει να βάλετε το τυρί που γράφω !!το ζητάτε σας κίτρινο τυρί νηστίσιμο!!
Πηγή: Gogo Samiou -OI ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου