Amfipoli News: Μπισκοτάκια - «Πτι- φουρ»

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

Μπισκοτάκια - «Πτι- φουρ»

Υλικά 
300 βούτυρο σ.θ.δ.
100 άχνη 
1 πρέζα αλάτι 
1 βανίλια 
2 κρόκους αυγών 
400 αλεύρι μαλακό και κοσκινισμένο 
ξύσμα από 1 πορτοκάλι.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 
Σε ένα μπολ χτυπάμε το βούτυρο και την άχνη και τη βανίλια.
Τα δουλεύουμε αρκετά.
Υστερα ρίχνουμε τους κρόκους το ξύσμα τα δουλεύουμε πάλι και τέλος ρίχνουμε το αλάτι και το αλεύρι κοσκινισμένο.
Τα ενσωματώνουμε με μία μαριζ.
Τέλος βάζουμε το μίγμα σε μία σακούλα ζαχαροπλαστικής με μύτη αστέρι και κόβουμε μπισκοτάκια.
Τα βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα.
Τα ψήνουμε στους 175 βαθ.για 15'.
Αν θέλουμε τα ενώνουμε με λίγη μαρμελάδα.
Και ύστερα τα βουτάμε σε λιωμένη σοκολάτα.
Εγω θα τα αφήσω έτσι λόγω ζέστης.
Ειναι πολύ νόστιμα για το καφεδάκι μας.

Η συνταγή είναι από Lenas Cookbook 


Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου