Amfipoli News: Το νησί της Λυσιστράτης! Γιατί απαγορεύεται να πατήσουν οι άνδρες εκεί

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Το νησί της Λυσιστράτης! Γιατί απαγορεύεται να πατήσουν οι άνδρες εκεί



Υπάρχει ένα νησί στη Φιλανδία, μόνο για γυναίκες! Όπου μια σύγχρονη Λυσιστράτη κάνει τη δική της επανάσταση…
Μια πρώην επιχειρηματίας στον τομέα της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών,Κριστίνα Ροθ, δημιούργησε στις ακτές της Βαλτικής Θάλασσας μία όαση επικεντρωμένη στην υγεία, όπου δεν επιτρέπονται οι άντρες!
Απέχει  εβδομήντα πέντε λεπτά από το αεροδρόμιο του Ελσίνκι στη Φινλανδία και είναι μια φεμινιστική  – ουτοπική νησίδα με πολλά προνόμια και εμμονή στην ευεξία.
Οι μέρες στο νησί SuperShe είναι γεμάτες ήλιο, surf, υγιεινή διατροφή και γυμναστήριο.
Θέλατε ποτέ να τρέξετε σε ένα έρημο νησί, να αναπνεύσετε καθαρό αέρα, να κολυμπήσετε γυμνές στη θάλασσα και να κοιμηθείτε κάτω από τα αστέρια;» αναφέρεται στο εισαγωγικό κείμενο στην ιστοσελίδα του ιδιωτικού νησιού. Θα κάνετε γιόγκα, διαλογισμό, μαθήματα μαγειρικής, γυμναστική και  δραστηριότητες στη φύση.
Το νησί SuperShe αγοράστηκε από την Κριστίνα Ροθ, η οποία εμπνεύστηκε την ιδέα όταν έκανε διακοπές αναζωογόνησης στην Καλιφόρνια και στο πολυτελές Κέντρο Απόδρασης, Απώλειας Βάρους και Ευεξίας, Ranch Malibu.
Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα New York Post, εξήγησε ότι ένα στοιχείο που την ενόχλησε στη διάρκεια του ειδυλλιακού ταξιδιού της ήταν το αποτέλεσμα που είχε η παρουσία ανδρών στην ατμόσφαιρα απομόνωσης.
«Μόλις εμφανιζόταν ένας ωραίος άνδρας, οι γυναίκες έβαζαν κραγιόν. Η ιδέα, όμως είναι, «επικεντρώσου στον εαυτό σου, μην προσπαθείς να ανεβάσεις τα επίπεδα των ορμονών σου»» εξήγησε.
«Αγαπώ τους άνδρες» είπε σε μία προσπάθεια να αποκρούσει την αναπόφευκτη κριτική ότι μισεί τους άνδρες.Στην πραγματικότητα, η Ροθ αποφάσισε να δημιουργήσει το νησί αποκλειστικά για γυναίκες, αφού ερωτεύτηκε έναν ντόπιο.
Οι μέρες στο νησί SuperShe είναι γεμάτες με ήλιο, surf, υγιεινή διατροφή και γυμναστήριο.
Θέλατε ποτέ να τρέξετε σε ένα έρημο νησί, να αναπνεύσετε καθαρό αέρα, να κολυμπήσετε γυμνές στη θάλασσα και να κοιμηθείτε κάτω από τα αστέρια;» αναφέρεται στο εισαγωγικό κείμενο στην ιστοσελίδα του ιδιωτικού νησιού αποκλειστικά για γυναίκες.Γιόγκα, διαλογισμός, μαθήματα μαγειρικής, γυμναστική, δραστηριότητες στη φύση και πολλές άλλες.
Όσο κι αν φαίνονται δελεαστικές οι διακοπές στο νησί των γυναικών, θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι η Ροθ θα καλεί γυναίκες – μέλη της διαδικτυακής κοινότητας της, μετά από προσεκτική επιλογή αφού για να αποβιβαστεί κάποια στο νησί θα πρέπει να κάνει αίτηση, να ελεγχθεί και να εγκριθεί. Η Κριστίνα Ροθ εφαρμόζει πολιτική «αυστηρής πόρτας». Οι πρώτες αφίξεις έγιναν τον προηγούμενο μήνα.
medicalland.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου