Amfipoli News: Ρεπόρτερ του BBC αποκάλυψε το ένοχο μυστικό του νεκρού προέδρου της Λέστερ: «Ήταν μαζί με την ερωμένη-γραμματέα του»

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Ρεπόρτερ του BBC αποκάλυψε το ένοχο μυστικό του νεκρού προέδρου της Λέστερ: «Ήταν μαζί με την ερωμένη-γραμματέα του»


«Η ερωμένη του, που πέθανε στη συντριβή ήταν γνωστή και ως ''μέλος του προσωπικού''» είπε ο δημοσιογράφος  Dan Roan - Δείτε πώς αντέδρασε μετά τον σάλο που προκλήθηκε και τις κατηγορίες ότι προσέβαλε τη μνήμη του νεκρού Ταϊλανδού δισεκατομμυριούχου

«Συγγνώμη» για τις αποκαλύψεις που έκανε άθελά του για την προσωπική ζωή του νεκρού προέδρου της Λέστερ και τη σχέση του με την ερωμένη του, που σκοτώθηκε μαζί του στο δυστύχημα με το ελικόπτερο, έξω από το γήπεδο King Power της Λέστερ, είπε μέσω twitter o αθλητικός ρεπόρτερ του BBC, Dan Roan.  

Τι ανέφερε ο δημοσιογράφος

«Η ερωμένη του που πέθανε στη συντριβή ήταν γνωστή και ως ''μέλος του προσωπικού'', δηλαδή ερωμένη... οικογενειάρχης ...» είπε ο... μαρτυριάρης ρεπόρτερ του BBC. 

Μάλιστα, δεν περιορίστηκε στην αποκάλυψη, αλλά έκανε και σχολιασμό: «Αυτό όμως κάνεις αν είσαι δισεκατομμυριούχος ή γαλαζοαίματος. Είναι σχετικά αναμενόμενο, γι αυτό ας μην κρίνουμε».
Δείτε το βίντεο με τα σχόλια του ρεπόρτερ του BBC για την ερωμένη συνεργάτιδα του αποβιώσαντος προέδρου της Λέστερ: 

Το Sky News κατέγραψε τη συνομιλία 

Τα σχόλια έγιναν λίγα μέτρα δίπλα από το σημείο που έγινε το δυστύχημα, κι ενώ χιλιάδες άνθρωποι, ανάμεσά τους η σύζυγος του νεκρού προέδρου της Λέστερ και ο γιος του, βρίσκονταν εκεί για να αφήσουν λουλούδια στη μνήμη του. 

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η συνομιλία του βγήκε στον... αέρα, καθώς το Sky News κατέγραψε τα όσα είπε για τη σχέση του Ταϊλανδού μεγιστάνα με την πρώην βασίλισσα της ομορφιάς, που σκοτώθηκαν μαζί, ανοίγοντας τα «στόματα» των δημοσιογράφων, που ένας- ένας, επικαλούμενα τον Dan Roan προχώρησαν στην αναπαραγωγή της δήλωσής του. 

Η δημόσια «συγγνώμη» ήρθε μέσω Twitter 

Λίγο αργότερα και μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις του, ο Dan Roan αναγκάστηκε να ζητήσει «συγγνώμη» με μια λιτή ανάρτηση στο twitter. 

«Απλά θέλω να πω συγγνώμη για κάποια σχόλια που έγιναν σε μια ιδιωτική, off-air συζήτηση με έναν συνάδελφό. Δεν υπήρχε απολύτως καμία πρόθεση», έγραψε. 
Just want to say sorry for some comments made in a private, off-air conversation earlier with a colleague. Absolutely no offence intended

Σχόλιο αναγκάστηκε να κάνει και εκπρόσωπος του BBC, που προσπάθησε να υποβαθμίσει το ζήτημα. «Ήταν ένα κακό σχόλιο που έγινε σε ιδιωτική συνομιλία εκτός αέρα, για την οποία o Dan ζήτησε συγγνώμη» περιορίστηκε να πει. 

Οργή για την αποκάλυψη: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι» 

Ωστόσο, η αποκάλυψή του για την προσωπική ζωή του προέδρου της Λέστερ έχουν προκαλέσει τεράστια οργή, ενώ πάνω από 1.500 άτομα θέλησαν να του απαντήσουν. 

«Δεν μετράει εάν ήταν ιδιωτική ή εκτός αέρα, στεκόσουν κοντά στο σημείο που σκοτώθηκε. Τόσο ασεβές, τόσο κακό. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι» του έγραψε ένας χρήστης. 

«Λυπάσαι μόνον επειδή σε πιάσανε. Σε παρακαλώ, μην επιστρέψεις ποτέ στο γήπεδό μας, δεν είσαι καθόλου ευπρόσδεκτος», του απάντησε ένας άλλος. 

Άλλοι χρήστες αναφέρθηκαν στη δύσκολη θέση που βρέθηκε το BBC, λόγω του δημοσιογράφου, ενώ άλλοι έκαναν λόγο για αντιεπαγγελματική πράξη. «Η συμπεριφορά σου είναι ντροπιαστική», ήταν ένα άλλο σχόλιο. 

Ιδιαίτερα έντονες ήταν οι αντιδράσεις των οπαδών της Λέστερ, που τον καλούσαν να μην επιστρέψει εκ νέου στο γήπεδό τους. 


Just want to say sorry for some comments made in a private, off-air conversation earlier with a colleague. Absolutely no offence intended
It doesn’t matter that it was private, or off-air, you were stood 5 yards away from his memorial. So disrespectful, so thoughtless and hurtful. You should be ashamed. Please don’t come anywhere near my football club again.


Ποια ήταν η Nursara Suknamai

Δεύτερη στα Miss Universe Thailand 2005, η Nursara Suknamai στέφθηκε Miss Intercontinental Thailand, ενώ λίγο αργότερα, κέρδισε τον τίτλο της Μις Φωτογένεια στο διαγωνισμό που έγινε τον ίδιο χρόνο. 
Πάντως, μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τον κόσμο του μόντελινγκ, προσελήφθη από τον ιδιοκτήτη της Λέστερ στην εταιρία του. 

Πέρασε την παραμονή του θανάτου της σε ελληνικό εστιατόριο του Λονδίνου 

Ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσίευε συχνά αναρτήσεις από την Ιταλία, την Ιαπωνία την Ιαπωνία, καθώς και φωτογραφίες της δίπλα σε σταρ. 
Μία ημέρα πριν πεθάνει, πέρασε το βράδυ της με φίλους στο κορυφαίο ελληνικό εστιατόριο του Λονδίνου Milos, στη Regent Street, όπου πόζαρε για φωτογραφίες. 
Την περασμένη χρονιά, όπως δείχνουν και οι αναρτήσεις της στο instagram, βρέθηκε στη χώρα μας και ειδικότερα στη Μύκονο, τη Σαντορίνη και την Αθήνα, όπου επισκέφθηκε την Ακρόπολη. 



zara_nusara_akropoli
zara_nusara_mykonos
zara_nusara_oia


000_1AD9CF
Vichai Srivaddhanaprabha


5513752-6331223-One_of_the_five_dead_in_the_Leicester_City_helicopter_crash_was_-a-3_1540861042769
Nusara Suknamai


5553834-0-image-a-27_1540851357039

Δείτε βίντεο: Ρεπόρτερ του BBC αποκάλυψε το ένοχο μυστικό του νεκρού προέδρου της Λέστερ: «Ήταν μαζί με την ερωμένη-γραμματέα του»




protothema.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου