Συνταγή του Άκη :
250γρ. βούτυρο,
250γρ. αλεύρι,
75γρ. άχνη,
50γρ. κορν φλάουερ,
2 βανίλιες και
60γρ. φουντούκια αλεσμένα (εγώ έβαλα καρύδια).
Ψήσιμο στον αέρα στους 190 βαθμούς για 12 -15 λεπτά
Γέμιση: σπιτική μαρμελάδα βερίκοκο
Επικάλυψη: κουβερτούρα και ινδοκάρυδο
Κανονικά το σχέδιο γίνεται με κορνέ αλλά εγώ δεν μπόρεσα να το καάνω και τα έφτιαξα στρογγυλά.
Voula Mazloumidou προς "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου