Amfipoli News: ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ.

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ.


Παίρνω φιλέτο μπακαλιάρο τον ξαλμυρίζω μετά τον διαλύω με ένα πιρούνι τραβώντας να βγάλω το κρέας του ,το κάνω σαν κεφτεδάκια τα βουτάω μέσα στην κουρκούτι και τα τηγανίζω σε καυτό αραβοσιτέλαιο..

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ

500 γρ αλεύρι 
2 φακελάκια μαγιά
1 κουτάλια σούπας ζάχαρη
Χλιαρό νερό όσο πάρει.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ 
3 Πατάτες μέτριες βρασμένες, σκόρδο κατά βούληση 1 ποτ του κρασιού ελαιόλαδο φρέσκο λεμονί κατά βούληση, αλάτι..Όλα μαζί στο μπλεντερ μέχρι να γίνει μια αλοιφή..

Όλα μαζί για τον χυλό σε ένα μπολ ανακατεύουμε με λίγο λίγο νερό μέχρι να γίνει μια λάσπη ...Αφήνουμε μισή ώρα να φουσκώσει ο χυλός και μετά ανακατεύουμε απαλά και δυο φορές μόνο με ένα κουτάλι να πέσει ο όγκος του χυλού .. Βουτάμε μέσα τον μπακαλιάρο και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά..!!

‎Gogo Samiou‎ προς "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".


Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου