Υλικά:
350 γρ. Μπισκότα γεμιστά σοκολάτας
100 γρ. Φουντούκια
2 κ.σ. κακάο
60 γρ. ζάχαρη Άχνη
80 ml χυμό πορτοκάλιου
1 φακ. Τρούφα σοκολατας
Βάζουμε στο multi τα μπισκότα, την άχνη, τα φουντούκια, το κακάο και τα χτυπάμε να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Ρίχνουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τον χυμό.
Ανακατευουμε πολύ καλά μέχρι να έχουμε μια μαλακή ζύμη που να πλάθεται.
Την τυλίγουμε σε μια μεμβράνη και την βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
Μόλις περάσει αυτό το διάστημα την βγάζουμε, πλάθουμε μπαλίτσες περίπου 30 γρ. η κάθε μια και τις πασπαλίζουμε με την τρούφα.
Η δοσολογία είναι βγάζει περίπου 15 τρουφάκια.
Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou προς "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου