Amfipoli News: Νηστίσιμη σπιτική Μερέντα με τα πιο Αγνά Υλικά

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Νηστίσιμη σπιτική Μερέντα με τα πιο Αγνά Υλικά


Υλικά:
200 γρ.φουντούκια
1 ποτήρι νερό
1 βανίλια
1 πακέτο κακάο(125 γρ.)
1 1 /2 ποτήρι ζάχαρη
70 γρ.κουβερτούρα

Εκτέλεση: 
1. Αλέθουμε τα φουντούκια πολύ-καλά στο μπλέντερ. 
2. Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα αλλά ανακατεύουμε συνεχώς για να μην πιάσει στον πάτο. 
3. Όταν δέσει την κατεβάζουμε από την φωτιάκαι την βάζουμε σ ενα βάζο. 
4. Αφήνουμε την μερέντα να κρυώσει χωρίς να κλείσουμε το βάζο. 5. Αφού κρυώσει βιδώνουμε το βάζο καλά. 6. Διατηρείται και εκτός ψυγείου.

Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου