Υλικά:
200 γρ.φουντούκια
1 ποτήρι νερό
1 βανίλια
1 πακέτο κακάο(125 γρ.)
1 1 /2 ποτήρι ζάχαρη
70 γρ.κουβερτούρα
Εκτέλεση:
1. Αλέθουμε τα φουντούκια πολύ-καλά στο μπλέντερ.
2. Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα αλλά ανακατεύουμε συνεχώς για να μην πιάσει στον πάτο.
3. Όταν δέσει την κατεβάζουμε από την φωτιάκαι την βάζουμε σ ενα βάζο.
4. Αφήνουμε την μερέντα να κρυώσει χωρίς να κλείσουμε το βάζο. 5. Αφού κρυώσει βιδώνουμε το βάζο καλά. 6. Διατηρείται και εκτός ψυγείου.
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου