• Τιπακί σε ένα ταψάκι βαζουμε 1 ποτυρι νερό στο πάτωμα του φούρνου όσο Προθερμαίνουμε τον φουρνο.
• μπορείς να τα φτιάξεις και να τα βάλεις κατάψυξη! Όποτε μετά απλά τα βγάζεις να φουσκώσουν και ψήσιμο.
• για κατάψυξη
Μόλις κάνουμε τα κορδόνια με τυρι, τα βαζουμε το ένα δίπλα στο άλλο ενδιάμεσα μεμβράνη.
Όταν είναι να τα ψήσουμε, τα ξεπαγωνουμε 30’, τα κάνουμε στρογγυλά 🌸 και τα αφήνουμε να φουσκώσουν. Ψήσιμο.
ΥΛΙΚΑ
200 ΓΡ ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΤΡΙΦΤΗ
400 ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ Γ.Ο.Χ
200 ΓΡ ΝΕΡΟ ΧΛΙΑΡΟ
50 ΓΡ ΗΛΙΕΛΑΙΟ
50 ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΚΟΥΤ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ ..
25 ΓΡ ΝΩΠΗ ΜΑΓΙΑ Η 1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΞΗΡΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΝΕΡΟ + ΜΑΓΙΑ +200ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ + ΖΑΧΑΡΗ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΜΑΓΙΑ .
ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ Η ΤΟ ΜΠΩΛ .
ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΖΥΜΗ ,,ΑΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΔΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΜΑΣ.
ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΩΝ 100 ΓΡΑΜ ,, ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΕΜΠΑΠ, ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ 5 ΛΕΠΤΑ .. ΚΥΛΑΜΕ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΤΥΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΡΔΟΝΙ , ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ . ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 200°C ΑΕΡΑ»
Marilena Pappa προς "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
Δεν υπάρχουν σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου