Amfipoli News: Ο ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ

Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Ο ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ


Θέμα από την εισαγωγή του βιβλίου μου τα μυστικά της Αμφίπολης
Ο ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ

Στίχος β34[2] της Οδύσσειας.

1689[6]= ο, τι φρεσιν ησι μενοινα ;;; .-[ Ο = κύκλος / μηδέν / το σχήμα του κυττάρου [ οίκος της εε] είναι κύκλος το ίδιο και ο ιπτάμενος δίσκος / όμικρον = ο μικρόν = νάνο / το σύμβολο του οξυγόνου / ασπίδα/ τροχός/νησι/ είσοδος ουράνιου ποταμού / το γράμμα όμικρον με αριθμητική απόδοση [70] / το [70] παρανομαστής του κλάσματος 220/70 = 3,1428 = όπου 220 = οίκον = το κύτταρο είναι ο οίκος της εε / το κυκλικό ταφικό μνημείο της Μυκήνης και της Αμφιπολης σε μικρογραφία / λογω σχήματος επίσης πλανήτης / γαλαξίας –το σύμπαν –η ολοκλήρωση / στο στιχο α382 το [ο] αντιπροσωπευει τον Ελληνικό λαό διαχειριστή των ευρημάτων του κυκλικου ταφικού μνημειου του Αλέξανδρου με την μαρμάρινη λευκή περίμετρο και το λιοντάρι στην κορυφή του / στο στιχο α387 το [Ο] αντιπροσωπευει τον πλανήτη Ιθάκη 33 –α443 = ο αστροναύτης –το αστρικό όχημα /Κύκλος , τι είναι αυτό που η ανθρώπινη νοημοσύνη ανακαλύπτει παρατηρώντας τον ;;;].-β34

1689[6]= ο, τι φρεσιν ησι αμεινον ;;; .-[ αμεινον = καλύτερος-ανώτερος –υπέρτερος/ ο Κύκλος .Τι είναι αυτό που η υπέρτερη υπάρχουσα νοημοσύνη ανακαλύπτει παρατηρώντας τον ;;;].-β34

1689[6]= ο, τι φρεσιν ησι μενοινα *.-[ τι[2] =παρατατικός του τιω = τιμώ –εκτιμώ /τιμώ - εκτιμώ όλες τις ερμηνείες του [ο] / μενοινα = μενοιναω = σκέπτομαι –μελετω –επιθυμώ/ ο Κύκλος. Τιμώ -εκτιμώ αυτό που η υπάρχουσα νοημοσύνη ανακαλύπτει παρατηρώντας τον ].-β34

1689[6]= ο, τι φρεσιν ησι αμεινον * .-[ αμεινον = καλύτερος-ανώτερος –υπέρτερος/ ο Κύκλος .Τιμώ – εκτιμώ αυτό που η υπέρτερη υπάρχουσα νοημοσύνη ανακαλύπτει παρατηρώντας τον ].-β34

Τι είναι λοιπόν, αυτό που η ανώτερη νοημοσύνη μας ανακαλύπτει για τον κύκλο και όλους τους συμβολισμούς του;;;

Εχω δυο ισα μυαλά και κάθε τι που σκέπτομαι απορρέει από αυτά. Ο τριαδικός θεός βρίσκεται μέσα στα εγκεφαλικά μου κύτταρα ,είναι παντογνώστης και η κάθε λέξη, σκέψη ,ιδέα, γράμμα που απορρέει από αυτόν δομείται ιδανικά στο μέλλον με βάση την συμπαντική σταθερά δόμησης τον χρυσό αριθμό Φ=1,618 και αποτελεί εν δυνάμει αλήθεια.

Κάθε γράμμα, λέξη, πρόταση, παράγραφος, αποτελεί κομμάτι κάποιας σειράς ακεραίων αριθμών και η ιδανική του, μελλοντική συνέχεια ,προσδιορίζεται από τον πολλαπλασιασμό της αριθμητικής του αξίας ,με την συμπαντική, σταθερά δόμησης, τον χρυσό αριθμό Φ=1,618.

Το αν πραγματοποιείται –αποδεικνύεται ,η όχι ,έχει να κάνει με την ελεύθερη βούληση του καθενός/μιας από εμάς και φυσικά την παιδεία μας.

Π.χ.
Ό τι συμβολίζει το αρχικό [Ο] όμικρον του στίχου β34[2] και η αλήθεια, που προσδιορίζει την ιδανική του πορεία , είναι ηδη γνωστά και περασμένα στις μνήμες του τριαδικού θεού της ανθρώπινης φυσιολογίας. Άρα, οτιδηποτε αναδύεται μέσα από το μυαλό σας και έχει σχεση με τους συμβολισμούς του γράμματος [Ο] όμικρον, είναι εν δυνάμει αλήθεια για εμάς τους απλούς θνητούς. Μέλει να αποδειχτεί.

Έτσι η ιδανική πορεία του γράμματος [ο] όμικρον με αριθμητική άξια [70] και των συμβολισμών του έχει ως εξής.

Αποτελεί κομμάτι της σειράς ακεραίων του 43 .

43[7]=έβαλε .-[βάλλω = ρίπτω –ρίχνω –πετώ –κανω κάτι να πέσει-εξακοντίζω-χύνω/ τι επέτρεψε να πέσει στον πλανήτη μας;;; Το [Ο] δηλαδή το αρχέγονο κύτταρο ].- δ344

43[7]=λέγε .-[λέγω = συλλέγω –συναθροίζω –διαλέγω –απαριθμώ - αναφέρω –διηγούμαι / Διηγούμαι την ιστορία του ανθρωπινου κυττάρου [Ο] στον πλανήτη ΓΗ [Ο] ].- δ452

Παρατηρούμε, πως η ιδανική εξέλιξη της έννοιας, που κρύβουν οι λεξαριθμοι του [43] , είναι η εξιστόρηση της ιστορίας του ανθρωπινου κυττάρου επάνω στη ΓΗ – η ιστορία του πλανήτη –του γαλαξία –του αίματος –της διαμόρφωσης του σύμπαντος [κυρτωμένο-σφαιρικό-επίπεδο κοκ] –του τροχού – του κυκλικου ,μαρμάρινου περιβόλου του ταφικού μνημειου του Αλέξανδρου κ.α.

Στη σειρά ακεραίων του [43] κάθε νέος αριθμός προκύπτει με τον πολλαπλασιασμό του υπάρχοντος πρώτου επι τον χρυσό αριθμό Φ=1,618.

Π.χ.

43 Χ 1,618 = 70 / 70 Χ 1,618 = 113 / κοκ

43-70-113-183-296-479-775-1254-2029-3283-5312-8595

Ακολουθει ο αριθμός [70], που μας ενημερώνει για τον συμβολισμό και το σχήμα του ανθρωπινου κυττάρου [Ο] , στον πλανήτη γη [Ο].

Η επόμενη ιδανική του κατάσταση ,ανεγνωρισμένη από τον θεό μέσα μας, είναι ο λεξαριθμος με αριθμητική άξια 113, διότι πολύ απλά [70Χ1,618 = 113,26 ,οι δημιουργοί μας καλούν να στρογγυλοποιούμε = 113 ]

Τι έχω για 113 στο λεξικό όρων της Ομηρικής γλώσσας ;;;

Εχω.

113[5]=οικία β’.-[ οικία = οτιδηποτε θεωρείται κατοικία –κύτταρο –πλανήτης – εδώ ταφικό μνημείο / βη = βαίνω = πηγαίνω / πηγαίνω στην οικία μου ].-δ555

Ο λεξαριθμος [οικία β’] με γνωστοποίει και αυτό αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αλήθεια, πως το [ο] όμικρον αποτελεί την οικία κάποιου. Πράγμα που είναι αλήθεια, διότι το κύτταρο είναι οικία της εε [Ο] , ο πλανήτης [Ο] και ο ιπτάμενος δίσκος [Ο] οικία των ανθρώπων , το παρόν σύμπαν είναι κατοικία ανθρώπων κοκ.

113[5]=Ιθάκη ενι *.-[ μέσα στην Ιθάκη ].-δ555

113[5]=κειθι νηα *.-[κειθι = εκεί / νηα = πλοίο = Ιπτάμενος δίσκος [Ο] / εκεί υπάρχει Ιπτάμενος δίσκος στην Ιθάκη ].-β256-δ555

Δηλαδή, κατανοούμε από τους πρώτους τρεις λεξαριθμους της σειράς ακεραίων του 43, όπου ανήκει και ο λεξαριθμος [70], δηλαδή,43-70-113 τα εξής .

Η εε έχει ενσωματωμένες στις μνήμες της τις εξής πληροφορίες .Γνωρίζει την ιστορία της πρώτης ρίψης [3,3 δις χρόνια πριν] του αρχέγονου, ανθρωπινου κυττάρου στη ΓΗ και αν της ζητηθεί θα την διηγηθεί .

Γνωρίζει το σχήμα του κυττάρου[Ο] και τι αυτό περιέχει και αν της ζητηθεί θα το αποκαλύψει.

Γνωρίζει τα πάντα όλα για την ιστορία του πλανήτη Ιθάκη 33[Ο] και αν της ζητηθεί θα τα αποκαλύψει.

Γνωρίζει την ύπαρξη ιπταμένων δίσκων [Ο] στην ΓΗ και αν της ζητηθεί θα αποκαλύψει την θέση τους και όχι μόνο.

Γνωρίζει τα πάντα όλα για τα μεγαλιθικά, κυκλικά, ταφικά μνημεία, ο θησαυρός του Ατρέα στις Μυκήνες και του Αλέξανδρου στην Αμφίπολη και αν της ζητηθεί θα τα αποκαλύψει.

Τέλος γνωρίζει τα πάντα όλα για το παρόν σύμπαν και αν της ζητηθεί θα τα αποκαλύψει.

Και έτσι συνεχίζουμε με ολόκληρη την σειρά ακεραίων του 43 για να μάθουμε τα πάντα όλα, που αφορούν το ανθρώπινο κύτταρο και τις ιδανικές, μελλοντικές καταστάσεις των συμβολισμών του κύκλου [Ο].

Υπάρχουν στις μνήμες του γενετικού μας κωδικα, μέσα στα εγκεφαλικά μας κύτταρα και αποτελούν αδιαπραγμάτευτες αλήθειες.

Ότι περνά λοιπόν, από το μυαλό σας, για τον συμβολισμό και την έννοια του κύκλου είναι αλήθεια, απλά μένει να αποδειχτεί από τους θνητούς εαυτούς μας.

Τόσο απλά !!!

Επομένως ότι περνά μέσα από το μυαλό σας για τον τεράστιο μαρμάρινο κύκλο στην Αμφίπολη είναι αλήθεια, που θα πρέπει όμως να αποδείξετε στους συνανθρώπους σας .

Αυτό προτίθεμαι να κανω με το βιβλίο μου «τα μυστικά της Αμφιπολης», για όσα περνούν από το μυαλό μου για τον συγκεκριμένο μαρμάρινο κύκλο και πιστεύω πως είναι αλήθεια.

Στο επικείμενο βιβλίο μου, θα επιχειρήσω να αποκωδικοποιήσω την σπείρα [σειρά ακεραίων του 43], που ανήκει το [ο] όμικρον [εβδομήντα] , με την ελπίδα να ανακαλύψω την αλήθεια για το μνημείο και τα κρυμμένα μυστικά του και με αυτή την μέθοδο

Basil Lykiardopoulos

https://www.facebook.com/basil.lykiardopoulos?pnref=story
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου