Amfipoli News: Η Αποκάλυψις του Παρθενώνος - Ο Παρθενών, η Μεγάλη Πυραμίδα του Χέοπος και το Στόουνχετζ, είναι γεωδαιτικά σημεία - βίντεο

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Η Αποκάλυψις του Παρθενώνος - Ο Παρθενών, η Μεγάλη Πυραμίδα του Χέοπος και το Στόουνχετζ, είναι γεωδαιτικά σημεία - βίντεο


Η Αποκάλυψις του Παρθενώνος
Ο Παρθενών, όπως και η Μεγάλη Πυραμίδα του Χέοπος και το Στόουνχετζ, είναι γεωδαιτικά σημεία / σημάδια και απόδειξη των επιστημονικών γνώσεων και επιτευγμάτων των προγόνων μας. Μυστηριώδεις κτίστες, οι οποίοι κατανοούσαν τις διαστάσεις του πλανήτη μας με ακρίβεια, ανταγωνίζονται έρευνες των δορυφόρων!


«Οι αρχαίοι κτίστες κατανοούσαν τις θεμελιώδεις γεωδαιτικές παραμέτρους της Γης σε επίπεδο, που μπορεί να συγκριθεί με τις σύγχρονες δορυφορικές έρευνες»!

Η γεωδαισία είναι η επιστήμη μέσω της οποίας μετρούνται με ακρίβεια και κατανοούνται τρεις από τις θεμελιώδεις ιδιότητες της Γης: Το γεωμετρικό της σχήμα, ο προσανατολισμός στο Διάστημα και το βαρυτικό της πεδίο.


«Ίσως πρόκειται για σύμπτωση, όμως ο Παρθενών είναι ακριβώς ένα δευτερόλεπτο του τόξου της περιφέρειας της Γης σε αυτό το γεωγραφικό πλάτος, που είναι κτισμένος, άρα κάποιος μπορούσε να μετρήσει την Γη με απίστευτη ακρίβεια, εάν αυτό δεν είναι σύμπτωση! Πιστεύω πως το βάρος της απόδειξης θα βρίσκεται σε αυτόν που προσπαθεί να δείξει πως αυτό είναι συμπτωματικό, επειδή τα δύο παραδείγματα που σας έδειξα εδώ μπορούν να επαναληφθούν πολλές φορές.
Δεν έχουμε καν μιλήσει για τους γοτθικούς καθεδρικούς και το γεγονός πως κάθε γοτθικός καθεδρικός είχε κτιστεί με τον ιδικό του πήχυ. Αυτός ο πήχυς βασίζεται επάνω σε ένα πολλαπλάσιο ή σε μια υποδιαίρεση του μεσημβρινού μήκους στο γεωγραφικό πλάτος που έχει κτιστεί. Αυτό που προτείνω δεν λέει πως είναι απαραίτητο οι κτίστες των γοτθικών καθεδρικών πριν 800 χρόνια να μπορούσαν να μετρήσουν την Γη με τέτοια ακρίβεια, όμως φαίνεται να υποδηλώνει πως κάποιος μπορούσε να το κάνει, ότι πρέπει να υπήρχε μια παράδοση από ποιος ξέρει πότε, από την εποχή που κτίζονταν οι πυραμίδες και την εποχή των αρχαίων Ελλήνων, μέχρι εκείνη των γοτθικών καθεδρικών, μία παράδοση μιας πολύ εκλεπτυσμένης γεωδαιτικής γνώσεως.
Αυτό ανοίγει ξανά μια μεγάλη συζήτηση για το πότε οι άνθρωποι υποτίθεται πως ήξεραν και για το πότε υποτίθεται πως έμαθαν».

Randall Carlson
Μετάφρασις: Α. Γ. Λεκάκης.

ΔΕΙΤΕ: Randall Carlson - The Parthenon Revealed:




https://youtu.be/xekWpqcDHZI

arxeion-politismou.gr
Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου